MédiatechnikaAvid az IBC-n

Médiatechnika | 2017. Október 03., Kedd 11:00

A Broadcast Asia után következett az európai megmérettetés

Áttörést jelentő innovációkat mutattak be, számos fejlesztés az összes gyártó szoftverben, kiterjesztik a MediaCentral Platformot cloud alkalmazáshoz, valamint bemutatták a végponttól végpontig terjedő 4K/IP és a kibővített munkafolyamatokat.
Az „Avid Everywhere” következő fázisaként a MediaCentral kerül a középpontba, az ipar legnyitottabb, szorosan integrált és hatékony platformja médiák számára cloud környezetben. Mindez a felhasználóknak még nagyobb rugalmasságot kínál a telepítéseknél és a licenc opciókban egyaránt. Az új, felhőalapú alkalmazásokkal, médiaszolgáltatásokkal és igényekkel rendelkező infrastruktúrákkal a média szervezetek kihasználhatják a felhő által megkönnyített hatékonyságot, agilitást, rugalmasságot és skálázhatóságot. A felgyorsult felhőalapú fejlesztés érdekében az Avid a Microsoftot választotta nyilvános felhőpartnernek.

 

avid2.jpg

 

Természetesen új szolgáltatások is megjelennek a MediaCentral Platformban, ilyen a Dialogue Search, a skálázható kereső platform biztosítja a felhasználónak a klipek elhelyezését kimondott szavak vagy kifejezések alapján, a teljes archiválási, MAM rendszeren keresztül és a gyártási környezetben egyaránt. Miközben az Avid Illuminate gondoskodik a fájl alapú minőség biztosításról a feliratok ellenőrzéséhez, a videó leírásokhoz és a nyelvekhez. Hangtechnikában az Avid bemutatta a natív Dolby Atmos keverést Pro Tools® | HD és S6-hoz. A Dolby Atmos szoros integrációban a Pro Tools HD-vel biztosítja a hang utómunkálatokban a stabil sokcsatornás keverés lehetőségét az ipar leggyakoribb audio formátumaiban mozifilmekhez, tévé showhoz, zenei produkciókhoz és videó játékokhoz.

 

www.avid.com

www.snittstudio.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.092708 másodperc.