MédiatechnikaCinegy IBC 2018

Médiatechnika | 2018. Szeptember 08., Szombat 10:00

"Channel-in-the-cloud"

A trendi szlogen mögött új multiviewer, végponttól végpontig terjedő 8K munkafolyamat, Cinegy Professional Service, teljes broadcast szoftvercsomagok és valós szoftver definiált 8K televízió mutatkozik be. De látható lesz a Cinegy Capture PRO, amely egy kulcsrakész akvizíciós és transzkódoló megoldás, amely radikálisan leegyszerűsíti az ingest, az editálást és a web proxi előállítást, mindezt a legnépszerűbb formátumokban és konténerekben.

 

belso1.jpg

 

Bemutatkozik a Cinegy Platform One a XenData-val, a 2RU integrált MAM és tároló szerver videó alkalmazásokhoz fejlesztett, high-end osztályú, előre installált Cinegy szoftverekkel. A  Cinegy Channel-in-the-Cloud megoldás elérhető AWS és Azure platformokon. Ez az integrált, csak-szoftver kijátszó programcsomag SD, HD és/vagy Ultra HD (4K)-ben érhető el, amely jelentősen automatizálja a broadcast gyártást az elejétől a végéig.

 

belso2.jpg

 

Ennek része a már jól ismert Multiviewer kiegészítő, amely segítségével monitorozhatjuk a legkülönbözöbb forrás jeleket, úgy mint: műhold, kamera kép, kijátszó eszközök, valamint más helyi és távolsági jelfolyamok. A rendszer része egy nagyteljesítményű analízis és vészjelző megoldás, amely azonnal detektálja a jelproblémákat és riasztásokat indít. Új még a v14 Cinegy Multiviewerben a NewTek NDI támogatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a monitorozást különböző SDI és a főbb IP szabványokban. 

 

www.cinegy.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.094795 másodperc.