MédiatechnikaGigantikus utca parádé Zürichben

Médiatechnika | 2018. Február 14., Szerda 22:00

Riedel kommunikációval

A már jól ismert kiforrott Riedel Artist digitális mátrix interkom rendszer gondoskodott az átfogó és megbízható rádió kommunikációs infrastruktúráról a 26. zürich-i felvonuláson. A 2,4 kilométer hosszú felvonulás, a béke, a szerelem és a techno zene jegyében fogant, és mint ilyen több mint 900.000 mulatni vágyót vonzott Zürich utcáira augusztus 12-én. A Riedel együtt dolgozott a Security & Safety AG Zürich-el, annak érdekében, hogy felépítsenek egy robusztus és megbízható rádió kommunikációs hálózatot, valamint egy zártláncú televíziós csatornát a rendezvény sikere és biztonsága érdekében.

 

2984853d1806641911a1b22f9bde9b77.jpg

 

" A Riedel kiváló teljesítményt nyújt az üzembiztos kommuninációban a világ legnagyobb és leg összetettebb rendezvényeinek lebonyolításában, mindezt összetett logisztikával és szélesre nyíló földrajzi környezetben képesek megtenni. Mi pontosan egy ucai felvonulás logisztikai kihívásaival néztünk szembe." mondotta Marcel Hirschi, biztonságtechnikai mérnök a Security & Safety AG Zürich-től. "Mi tudtuk, hogy bízhatunk a Riedelben, akik segitettek végrehajtani ezt az igen összetett kommunikációs stratégiát, amely biztosította közel 1 millió ember biztonságos demonstrációját és felvonulását.

 

20170823Riedel.jpg

Ugyan ezt hajtották végre a közelmúltban az Alpesi Sí Világbajnokságon St. Moritz.ban. A Riedel felépített egy un. "event cockpit" esemény műszerfalat az utcaparádé vezérlő központjában, ahol a biztonsági kamerák képeit monitorozták, valamint kommunikáltak a biztonsági emberekkel és más csoportokkal. pld. Tűzoltóság. További biztonságot adott a menekülés útvonalak CCTV kamerás követése a felvonulás teljes hosszában. A rendező csapatok rendelkezésére állt az azonnali valósidejű időjárás jelentés, amelyet a Riedel időjárás állomás biztosított, valamint láthatták a közösségi média felületeit is. A Riedel és a Security & Safety AG szoros együttműködésben dolgozott a zürich-i város rendőrséggel, biztosítva számukra a CCTV élő és rögzített anyagait. A Riedel RiFace rádió interfész használatával az Artist mátrix rendszerre 350 Motorola mobil egységet kapcsoltak, így le tudták fedni a menet teljes hosszát. Ehhez 11 digitális DMR csatornát és 5 analóg csatornát használtak.

 

1-1-e1510831212982.jpg

Európa legnagyobb és legszínesebb nyilvános rendezvénye 13 órakor kezdődött, a menet végig vonult a zürichi tó északi partja mentén. A zenés táncos karnevált a a világ összes kontinensének táncosai színesítették, bevetettek 25 "Szerelem Mobilt", valamint egy gazdagon diszített mozgó zenei színpadot is gigantikus hangosítással és DJ-vel. A giga rendezvény része volt további fix 9 színpad DJ-vel, élő előadásokkal és multimédia látványosságokkal.
"A 26 éves Zürich Utca Parádé izgalmas és szórakoztató esemény Európa elektronikus zenei színpadán" Mondta Roger Hess a Riedel Communications Switzerland AG. vezérigazgatója. "Az Utcabál kommunikációs igényei az óriási skálán mozognak, de ez csak egy fajtája a kihívásoknak, amit mi élvezünk a Riedelnél. Még egyszer kimondom: képesek vagyunk megmutatni, hogy az integrált kommunikációs technológiánk és szakértelmünk minden eseményt képes támogatni, még ebben a legnagyobb nagyságrendben is, zökkenőmentesen és biztonságosan."

 

www.riedel.netShare |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.100168 másodperc.