MédiatechnikaLató Péter - CANON, villáminterjú az IBC-n

Médiatechnika | 2016. December 21., Szerda 17:00

Én első alkalommal vagyok itt Amszterdamban, nekem egy kicsit olyan mint a Photokina de sokkal szakmaibb.

- A Canon standon vagyunk,  kérlek szólj néhány szót az újdonságokról...

 

Alapvetően  a 18-80-as T4.4-es fényerejű  új Cine objektívünk az egyik fontos újdonságunk, amit novemberben kezdünk értékesíteni. A Prime sort fogja kiegészíteni, ezért már most komoly érdeklődés mutatkozott iránta. Itt van újdonságként a C700-as kameránk, ami most a nagyágyú, 4K-felvételre képes és felszereltségben három verziója létezik. Ebből lesz Global shutteres is, de ez majd csak jövőre érkezik, viszont ami jó hír, hogy lesz hozzá B4-es adapter, mely lehetővé teszi broadcast objektívekkel is a kényelmes használatot.

 

eos-c700belso.jpg

 

 Természetesen bemutattuk a sima C700-as kameránkat is, ami bármely broadcaster vagy esküvői videós kedvence lehet.  Az új 4K-s XC15-ös kamerát elsősorban igényes consumer felhasználóknak szánjuk, annak ellenére, hogy ez már egy PRO termék, mely az XC10-et fogja leváltani. Ebben a modellben van már SD csatlakozó, így operatőrök igényeit is kielégíti stúdió körülmények között is. Itt az IBC Canon standján, nagyon széles választékot láthatunk az objektívekből, nemcsak fotó hanem broadcast alkalmazásúakat is, köztük a Cinema sorozat mellett, itt látható a Digi Super sorozat is. Az elmúlt időszakban nagyon megerősödött a Canon broadcast vonala, így ma már teljes körű megoldást tudunk nyújtani a kameráktól az objektíveken át egészen a külső mikrofonig vagy a kontroll-monitorokig. 

 

 captionbelso1.jpg

 

 - Mi a benyomásod a kiállításról?

Én első alkalommal vagyok itt Amszterdamban, nekem egy kicsit olyan mint a Photokina de sokkal szakmaibb, elsősorban nem a hobbyfotós szintjén mutatják be a termékeket, sőt rengeteg olyan kiegészítő látható, például kábelek, IT megoldások stb., ami egy átlag felhasználónak szakmai értelemben már magas lehet. Nyilván lehet csemegézni, nálunk is vannak olyan eszközök melyeket félprofi környezetben is lehet használni, de hogy a videojel éppen milyen optikai kábelen fut, az már szakmai szempontok alapján dől el, és nem biztos, hogy egy átlag felhasználónak szüksége van erre a tudásra.

 

5dmark4belso.jpg

 

Magasabb amatőr, illetve már profi igényeket elégít ki az 5D Mark IV is hiszen 4K felvételi tudásával a legmagasabb technikai szintre képes, ami indokolttá teszi az IBC-n történő bemutatását, hiszen tudásával, és szolgáltatásaival profi színvonalat képvisel.

 

www.canon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.097139 másodperc.