MédiatechnikaMediorNet router infrastruktúra a Sky Sport HQ-nál

Médiatechnika | 2018. Január 09., Kedd 17:00

Az egyik legnagyobb német sport csatorna a Sky Sport HQ

1_SKY_studio.JPG

 

A Sky Deutschland AG (Sky Germany) Riedel MediorNet valósidejű média hálózatot telepített decentralizált router infrastruktúrája középpontjába, Münchenbe az új sport közvetítő komplexumba. A Sky Sport HQ Európa egyik legnagyobb és legsokrétűbb broadcast infrastruktúrája élő sport közvetítésekhez, mint ilyen a MediorNet volt a legalkalmasabb hogy hátgerincét adja ennek az igen bonyolult rendszernek.

 

3_SKY_rack.jpg

 

A MediorNet struktúra mintegy 150 frame-ből (keret berendezés) áll, ezen belül a Riedel MetroN Core Router, MicroN és MicroN MultiViewer, mindez gondoskodik majdnem 1600 videó és több mint 1500 audio csatlakozásról. A mintegy 4500 négyzetméteres létesítmény épp csak München határánál fekszik, három stúdióval rendelkeznek melyek belsőleg összekapcsolhatók gyártásban, utómunkában és kijátszásban egyaránt, mindez teljes broadcast IT infrastruktúra mentén.

 

2_SKY_connectivity1.JPG

 

 

A közvetítő komplexum idén nyáron már élesben dolgozott, ők gyártották: a Sky Bundesliga Konferenciát, az UEFA Bajnokok Ligáját, golf, tenisz és Forma 1 eseményeket. A Sky Sport HD a gyártáson túl tartalmat is biztosít a Sky Germany online platformnak és a Sky Sport News HD-nek. Jens Miedek a Riedel kereskedelmi igazgatója így foglalta össze a sikeres installációt: „Ezzel a csúcskategóriás, új közvetítő központtal a Sky Germany egy jelentős mérföldkövet hagyott el – a teljes MedioNet infrastruktúra kombinálva a decentralizált routolással, jeltovábbítással és feldolgozással és integrált multiviewerrel pillanatnyilag a világ legfejlettebb összeállítása, amely fundamentumát adja a holnap IP alapú működésének.”

 

https://www.riedel.net/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103607 másodperc.