MédiatechnikaOptimo Ultra 12x, az új mozi referencia

Médiatechnika | 2019. Április 15., Hétfő 08:00

Új kihívás volt az Angénieux számára olyan új generációs lencséket kínálni, amelyek még magasabb minőségi igényeket elégítenek ki.

Követelmény volt a moduláris felépítés, az Angénieux kinézet megtartása, a mechanikai érzet, robusztusság, és az optikai teljesítmény, vagyis mindaz amit megszoktak és élveztek a felhasználók az évtizedek során az Optimo terméksorban. Megszületett tehát a teljesen innovatív multi formátumos, nagy nagyítású zoom, az IRO technológiának köszönhetően. Az utódmodell az ipari referencia Optimo 24-240 (és 28-340) az Optimo Ultra 12x, amely ideális nagy átfogású zoom objektív high-end gyártáshoz, úgy mint: játékfilmek, TV sorozatok, élő színpad, reklám, zenei video klipek stb. A lencse jellemzője a teljesen új optikai és mechanikai tervezés, amely nagy optikai teljesítményt kínál (no ramping, minimal breathing, igen rövid MOD), javított mechanikai stabilitás és szervizelhetőség. Az Optimo Ultra 12x, - amely PL foglalattal érkezik, - rendelkezik egy al-felfogató rendszerrel is, hogy különböző felfogatásokat biztosítson, pld. az új LPL ARRI.

 

Angenieux-Optimo-Ultra-12x.jpg


Optikailag a felhasználók értékelik a kiváló képminőséget a teljes fókusztávolságon belül, a minimális lélegzés effektet és az alacsony torzítást, valamint a nagyon közeli fókuszt. A lencsét szélsőséges fényképezési körülményekhez tervezték, jobb az optikai lefedése mint az előd modellnek, csökkenti a porosodás, -20 ° C és + 40 ° C  közötti hőmérséklet-tartományban használható .

Az IRO technológiának köszönhetően a lencse úgy konfigurálható, hogy 3 különböző formátumot támogasson: S35 (Ø31,1 mm), U35 (Ø34.6mm ) és FF / VV (Ø46,3 mm ). Ez a tökéletes zoom objektív a high-end digitális kamerák új generációi számára.


www.angenieux.com

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.135666 másodperc.