MédiatechnikaRiedel terjeszkedés

Médiatechnika | 2018. Július 02., Hétfő 15:00

Guest-One, simply-X

A Guest-One, mint ahogy a neve is utal rá vendég menedzsmenttel és személyzet akkreditálással foglalkozik. A wuppertali cég részvényeinek megszerzésével a Riedel az első osztályú szakértelmet és mélyreható megértését erősíette a szoftver-alapú résztvevő kezelés szegmensben. A beruházás célja, hogy közösen egyetlen forrásból, testre szabott megoldásokkal új szabványokat megteremtsünk a látogatók és az esemény-biztonság számára. A felhasználó megkapja egy átfogó vendég és személyzet menedzsment hasznát, mindezt költséghatékonyan és zökkenőmentesen esemény infrastruktúrába integráltan. A Guest-One is felkészült az Európai Általnos Adatvédelmi Szabályozásra (GDPR), ami májusban lép hatályba, a cél, hogy segítse a felhasználókat megfelelni az új szabályozási rendszernek.

 

Management_RIEDEL.jpg

 

Ez a beruházás és célzott partnerség a Riedelel csodálatos alapot és kedvező lehetőséget biztosít számunkra abban, hogy tovább nővekedhessünk a globális események lebonyolitási piacán. A jövőben közösen fogunk további innovatív összetevőket fejleszteni, új szintre emelve a vendég és személyzet kezelő rendszereinket. Hatalmas várakozással tekintünk az együttműködés felé, a kapuk nyitva állnak előttünk.” Mondotta Marcel Schettler, Oliver Maitre és Thomas Kner, a Guest-One három alapító- ügyvezető igazgatója.

Ezzel az üzleti vonallal a Riedel bővíti szolgáltatásait a bérleti szektorban, a Guest-One digitális vendég menedzsmentbe, akkreditációba, elérés kontrolba és készpénz-mentes fizetésbe invesztálással gyorsan felfejlődnek a teljes szolgáltatást nyújtó ellátók közé a rendezvény piacon.

Akár a vendég kezelést a legfőbb német vállalatok rendezvényén, vagy akár a Téli Olimpia Nemzetek Faluját, vagy a mi 30 éves fennállásunkat ünneplő partit nézzük, a

Guest-One többszösen bizonyította kompetenciáját és innovatív erejét.”Mondotta Thomas Riedel, a Riedel Communication alapó vezérigazgatója. “Folytatjuk a jövőbe invesztálást és további együttműködéseket hozunk létre annak érdekében, hogy vásárlóink világszerte technológiai és gazdasági előnyöket élvezhessenek.”

A Guest-One ügyfelei, - beleértve a jól ismert DAX (A frankfurti tőzsdén jegyzett 30 legfőbb német vállalatot), közepes cégeket és gazdasági társaságokat, valamint rendezvény és hirdetési ügynökségeket, mindezek remek és igen erős referenciát jelentenek és mint ilyen a jelen partnerség részeként, a Riedel a jövőben a saját bérleti szervezetén kereszt ajánlani fogja a Guest-One megoldásait, miközben megőrzi mindkét vállalat a saját autonómiáját.


 

Riedel beruház a simply-X-be

 

Ezen új partnerségen keresztül a Riedel bővíti technikai és logisztikai szolgáltatásainak választékát a rendezvény szektorban. A simply-X német ellátója az elérés kontroll rendszereknek, készpénz és kontakt nélküli fizetési megoldásoknak és rajongói nyilvántartásoknak. A szoros egytműködés lehetővé teszi a simple-X számára, hogy fokozza jelenlétét a nemzetköi piacokon. A simple-X termékei a Riedel bérleti szervezetén keresztüli ajánlás útján jutnak el a felhasználókhoz, ellátva őket számos technikai, gazdasági és logisztikai együttműködéssel. A kooperáción keresztül, mindkét vállalat megtartja autonómiáját, és egymástol függetlenül folytatják termékeiket kínálatát a piacon.

Akár a Wacken Metal Fesztivált, vagy a Berlini Olimpiai Stadiont nézzük, a kulcs a sikerhez a modern rendezvényeknél, hogy átfogóan képesek legyünk az összes eljárás kézben tartására, miközben a vendégek számára zökkenőmentes és élvezhető élményt nyújtunk.” Mondta Thomas Riedel a Riedel Communication tulajdonosa. “A simply-X együttműködéssel erősítjük a partnert aki az innováció bajnoka és magas szintű tapasztalatokkal rendelkezik a biztonság-technika és a digitalizáció területein.” Ez a partneri szövetség hatalmas értéket kínál a közönségnek, mivel az egységesített infrastrukturának köszönhetően világszerte lehetővé teszi a készpénz-mentes fizetési rendszerek integrációját a rendezvényekbe.

Erőt, víziót és növekedést társítok a Riedel márkához. Ez a partnerség új lendületet és optimális feltételeket ad a jövöbeli növekedéshez, lehetővé teszi számunkra, hogy innovatív IT megoldásokat kínáljunk a nemzetközi ügyfeleinknek.” Mondta Matthias Bode a simple-X vezérigazgatója. Számos európai megrendelő támaszkodik a simple-X átfogó szolgáltatásaira, úgy mint: Koppenhága Royal Aréna, Wacken Szabadtéri Rock Fesztivál, Eintracht Frankfurt Futball Klub és Sachenring Autóverseny Pálya.

 

www.riedel.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.099865 másodperc.