MédiatechnikaTamás Tibor Lawo

Médiatechnika | 2018. Április 02., Hétfő 15:00

Senior sales manager

Tibor több, mint 35 évnyi technikai fejlesztői és értékesítési tapasztalatot tudhat magáénak az audio keverőpultok terén és kiterjedt szakmai tudással rendelkezik a broadcast területen is. Többéves pályafutása alatt szolgáltatási és értékesítési infrastruktúrákat hozott létre a Studer számára Kanadában és az USA-ban, üzletfejlesztő managerként dolgozott a Studer Professional Audio-nál.

 

TAMAS_Tibor_PRESSbelso.jpg

 

Tamás Tibor azt nyilatkozta: „A Lawo egy haladó szellemiségű cég, amely megérti ügyfelei igényeit, és IP-alapú rendszereivel megoldásokat tud kínálni a teljes broadcast folyamatra. A Lawo technológiai újításai, jövőorientált gondolkodása az átfogó műsorközvetítési megoldásokkal kapcsolatban és az ügyfelek elégedettségére fektetett nagy hangsúly mind olyan tényezők, melyek miatt a Lawo természetes választás volt számomra. Nagy várakozással tekintek elébe a közös munkának új kollégáimmal és az ügyfelekkel!”

 

Lawo_mc2-96belso.jpg

 

„Tibor jelentős szakmai tapasztalattal, és kitűnő üzleti kapcsolatokkal rendelkezik és tökéletesen beleillik a Lawo csapatába.” mondta Martin Blum értékesítési igazgató.

www.lawo.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.091338 másodperc.