MédiatechnikaÚj TVS-1582TU Thunderbolt 3 NAS

Médiatechnika | 2017. Október 11., Szerda 07:00

A QNAP mobil tárolói már elérhetők

A QNAP® Systems, Inc. a nyár elején bemutatta TVS-1582TU – 19 collos rackbe szerelhető Thunderbolt™ 3 NAS-t, amely alkalmas közvetítő kocsiba való beszerelésre és kültéri médiaszerkesztő környezetek kialakítására. Négy Thunderbolt ™ 3 porttal, kettős 10GbE csatlakozóval és USB 3.1 Gen2 (10 Gbps) aljzattal a nagysebességű adatátvitelhez és biztonsági mentésekhez a TVS-1582TU minőségi, hatékony 4K tárolási környezetet biztosít az SNG / OB élő gyártás számára a gyors reagálást igénylő média iparágnak.
A nagy teljesítményű 7. generációs Intel® Core™ i5 vagy Core™ i7 négymagos processzorral működő TVS-1582TU magas sávszélességű Thunderbolt 3-at és 10GbE csatlakozást kínál a többfeladatos média-együttműködéshez a Thunderbolt / NAS / iSCSI hármas megoldással. Tökéletes kiegészítő a Thunderbolt által kínált Mac® és Windows® felhasználók számára a 4K munkafolyamatokhoz, a fájlok tárolásához és a nagy sebességű megosztáshoz. A QNAP innovatív Thunderbolt-to-Ethernet (T2E) technológiájának köszönhetően az Ethernet porttal nem rendelkező számítógépek 10GbE hálózati erőforrásokhoz férhetnek hozzá a TVS-1582TU Thunderbolt-csatlakozásán keresztül, ezzel is rugalmas és költséghatékony adatátviteli módszert biztosít.

 

belso.jpg

 

A TVS-1582TU egy 15 lemezes hibrid tárolási megoldás, amely támogatja a 3,5 hüvelykes merevlemezeket és a 2,5 hüvelykes merevlemezeket / SSD-ket egy NAS-on belül. Az Auto Tiering megoldással a Qtier ™ technológiával a TVS-1582TU folyamatosan optimalizálja a tárolási hatékonyságot a nagyteljesítményű SSD és nagy kapacitású SATA meghajtókon dinamikusan, a magas teljesítményt igénylő nagyfelbontású média- és virtualizációs alkalmazások számára. A TVS-1582TU támogatja a 4K @ 30Hz-et a HDMI kimeneten a multimédiás megjelenítők számára.
A robusztus TVS-1582TU és az intelligens QTS 4.3 operációs rendszer egy teljesértékű NAS megoldást kínál a tárolás, a mentés / helyreállítás, a megosztás, a távoli hozzáférés és a felügyelet számára. Fejlett üzleti alkalmazások: QRM + (QNAP Remote Manager Plus) központosított menedzsment megoldás a kritikus hálózati eszközök (szerverek, számítógépek és vékony kliensek) feltérképezéséhez, felügyeletéhez és kezeléséhez, ráadásul grafikus topológia diagrammal. A Virtualization Station a Linux, a UNIX és az Android ™ alapú virtuális gépeket kezeli a NAS-on; a Container Station lehetővé teszi a közel végtelen számú LXC és Docker® konténeres alkalmazások tárolását és a tárgyak internetére való fejlesztést; a Qfiling és Qsirch az adattárolási megoldások optimalizálásával automatikus fájlrendszerezéssel és gyors fájlkereséssel támogatják a felhasználókat.

 

belso2.jpg

 

A TVS-1582TU-ba 90 TB RAW kapacitást telepíthetünk (10 TB 3,5 hüvelykes merevlemezeket használva), és akár hat QNAP Thunderbolt bővítőegységet (TX-800P vagy TX-500P) vagy QNAP USB alapú bővítőegységet csatlakoztathatunk hozzá (UX-1200U-RP, UX-800U-RP, UX-800P vagy UX-500P). A tárolókapacitás kiterjeszthető a VJBOD (Virtual JBOD) használatával is, amely más QNAP NAS-ok nem használt tárolókapacitását allokálja, így megbízható, nagy kapacitású tárolási megoldást kínál a növekvő médiafájlok számára.

Főbb jellemzők
TVS-1582TU-i5-16G: Intel® Core™ i5-7500 3.4 GHz quad-core processzor, 16GB DDR4 RAM (bővíthető 64GB-ig)
TVS-1582TU-i7-32G: Intel® Core™ i7-7700 3.6 GHz quad-core processzor, 32GB DDR4 RAM (bővíthető 64GB-ig)

2U rack NAS, 9 x 3.5/2.5-inch merevlemez/SSD és 6 x 2.5-inch SSD, hot-swap SATA 6Gbps/3Gbps; 4 x Thunderbolt 3 port; 2 x 10GbE SFP+ port, 4 x 1GbE port; 1 x HDMI kimenet; 4 x USB 3.0 port, 4 x USB 2.0 port

Elérhetőség
Az új TVS-1582TU Thunderbolt ™ 3 NAS már elérhető. További információkért és a teljes QNAP NAS termékcsalád megtekintéséhez kérjük, látogasson el a www.qnap.com weboldalra.
További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary
Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary  

A QNAP System, Inc.-ről
A márka szellemiségének értelmében (QNAP - Quality Network Appliance Provider – Minőségi Hálózati Eszközszolgáltató), a QNAP Systems Inc. célja, hogy olyan élvonalbeli hálózati adattárolót (NAS) és videótárolót (NVR) alkosson, mely funkciókban gazdag, egyszerűen használható, robosztus, de mégis nagy adattárolási kapacitású, valamint abszolút megbízható eszköz. A QNAP egyesítette a technológiát és a dizájnt a minőség érdekében, ami egyértelműen javítja az üzleti hatékonyságot a fájlmegosztás, a virtualizált applikációk, az adatmenedzsment és a videó-megfigyelés területén is, akárcsak az otthoni felhasználók igényeinek megfelelő multimédiás szórakoztatóközpont élményét. Központja Tajpejben található. A QNAP az egész világon elérhetővé teszi megoldásait az innováció és szenvedély jegyében.


Sajtókapcsolat
Hantos László
+36 30 616 4099
leslie.hantos@360prsolution.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.104628 másodperc.