MédiatechnikaElectro-Voice RE20-BLACK broadcast mikrofon

Médiatechnika | 2021. Február 07., Vasárnap 10:00

Az Elektro-Voice bemutatta az RE20-BLACK mikrofont, ami elegáns, faszén színű változata a klasszikus RE20 broadcast mikrofonnak. Az RE20-BLACK folytatása az 50 évvel ezelőtt bemutatott változatának, ami azóta is a zenészek és hangmérnökök kedvence.

EV black_700.jpg

A RE20-BLACK esztétikai alternatívát kínál az eredeti ikonikus változathoz képest, miközben akusztikailag, elektromosan és mechanikusan is azonosak a tulajdonságaik.

Azon túl, hogy a hangja, hangminősége az FM rádiózásban ipari szabvánnyá vált, népszerűsége napjainkban gyors növekedésnek indult, köszönhetően a podcasting és a házi felvételkészítés és műsorgyártás elterjedésének. Mindazonáltal, a professzionális stúdiókban és a koncert-színpadokon a produkciók megbízható alappillére maradt szerte a világon.

Az RE20 tartós népszerűségének titka az egyedülálló Variable-D dizájnban rejlik. A Variable-D dizájn minimalizálja a közeltéri hatást (proximity effekt), biztosítva ezzel a felhasználók számára, hogy a hangjuk teljes, tiszta és változatlan hangszínű maradjon, még akkor is, ha beszéd közben változtatják a mikrofontávolságot. Mindezen tulajdonságok kiegészítésére ellátták egy közép-mély hangszín kapcsolóval is. Felhasználás szempontjából további lényeges tulajdonság a beépített pop-filter. Az RE20 mikrofon lengőtekercse hambucking rendszerű, ami kiküszöböli az esetlegesen fellépő zúgást. Mindezen tulajdonságok kombinációja rendkívül természetes, sima hang-karaktert eredményez.

Az RE20-BLACK már elérhető a kiskereskedőknél. A klasszikus RE20 pedig továbbra is megtalálható a jelenlegi RE20 modellnéven.

Az Electro-Voice mikrofonok legendásan híresek strapabíró kivitelükről is, pld. az RE50 riporter mikrofon bemutatásakor szöget vertek bele, majd tökéletes hangfelvételt készítettek. Szóval tudják, amit tudni kell.

 

www.electrovoice.com

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.058790 másodperc.