MédiatechnikaBemutatkozik a Studer Vista 1 digitális keverőpult

Médiatechnika | 2015. Március 06., Péntek 08:00

Március 11-én a Fonóban, a nagysikerű "8 hét - nyolc digitális keverőcsalád" című program keretében ez alkalommal a Studer Vista 1 kerül az érdeklődés középpontjába. A rendezvényre a belépő ingyenes .

Studer_Vista_1_650x350.jpg

 

Studer Vista 1 bemutató a Fonóban

 

A hazai rádiózás, televíziózás, és a hangstúdiók életében - dacára a szocialista időkre - több évtizedes múltra tekint vissza a Studer márka jelenléte. Személyes élményeim alapján tudom elmondani, hogy mekkora áhitattal adóztunk a 70-es - 80-as években a Magyar Rádió 8-as stúdiójában betelepített 8 - majd 16 sávos Studer rögzítőnek, amire a hazai "zeneipar" a kor legjobb felvételeit rögzítette. Az első Studer keverőpultok mögé beülni, pedig óriási megtiszteltetés volt egy hangmérnök számára, és azt hiszem ma is az. 

 

Legújabb emlékem, most az egy héttel ez előtt zárult Dal c. Euróvíziós adás kapcsán az MTVA stúdiójához köt, ahol Kappel Márton adás-keverő hangmérnök keze alatt működött egy Studer Vista 1 -es keverőpult. De ezen kívül, a világ számos stúdiójában hangmérnökök százai választották munkaeszközként a ma már legendásnak mondható márkát.

 

A Studer Vista 1 - minden túlzás nélkül -  az abszolute a premium kategóriába tartozik, tudásával és a benne rejlő technikai lehetőségekkel, minden figyelmet megérdemel, amit megismerni egy profi szakember számára szinte alapkövetelménynek számít.

 

A lehetőség pedig most adva van! Az MPRT szervezésében sorra kerülő bemutatón - jövő szerdán a főszerep a Studer Vista 1 keverőpultté - ismerkedj meg vele, kössetek szoros barátságot.

 

( sr )

 

 

Studer_Vista_1_Front_650x300.jpg

 

 

Az előadás a Fonóban 11 órakor kezdődik, a belépés ingyenes!

 

Időpont: 2015. március 11.  11:00 – 16-00
Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3. 

 

 

www.audiopartner.hu

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.099922 másodperc.