Médiatechnika25 ÉVES AZ ÁSZ BT.

Médiatechnika | 2018. December 01., Szombat 11:00

Fergeteges születésnapi partira voltunk hivatalosak nemrég A Hajógyári Szigetre. Kimondani is sok, nemhogy végig televíziózni egy negyedszázadot. Ács Ferenc és AZ ASZ BT sikertörténetét ünnepelte tegnap a broadcast szakma színe java.

 Volt itt popzenész, forgatókönyvíró, rendező, vágó, operatőr, gyártásvezető, újságíró, rendszerintegrátor, hangmérnök, képmérnök, termékforgalmazó, videótechnikus, hangtechnikus, világosító és még sok más szakma jeles képviselője, akik a közvetítő szakmához köthetők.

 

belso1.jpg

 

A hivatalos program része volt egy klip összeállítás, amely összefoglalta az Ász Bt. gyártásában készült műsorokat az elmúlt 25 év terméséből. A hatalmas portfólióban szinte minden fajta műsor előfordult, úgy mint: könnyűzenei koncertek, sport közvetítések, politikai nagygyűlések, komolyzenei koncertek stb. A werk összefoglaló után Ács Ferenc, az Ász Bt. tulajdonosának köszöntője következett, amelyet a több száz fős vendégsereg nagy tapssal jutalmazott. Igazi, őszinte szívhez szóló beszéd volt ez, rávilágítva a munkás hétköznapok perceire, a gazdasági nehézségekre, az oly sokszor ádáz küzdelemmel megszerzett megrendelésekre. De szerencsére a sok áldozatos munka, a pályázatokba fektetett szellemi tőke meghozta gyümölcsét.

 

belso2.jpg

 

Sorba épültek az SD, majd a HD közvetítő-kocsik, amelyek az adott időben mindig a csúcstechnikát képviselték. Ennek legékesebb bizonyitékaként elhozták a születésnapi partira a legújabb, expandálható kivitelű közvetítő autójukat, amelyet a nagyérdemű meg is tekinthetett. A bőséges vacsorát az ünnepi óriástorta felvágása követte. A remek hangulatú esemény késő éjszakáig tartott.

 

- sgy -

Share |

Gyengő István2018. December 01. @ 18:56:12

Fantasztikus teljesítmény!
25 év kitartó elszánt küzdelme, sikerek, csalódások, segítők, rosszakarók, mélypontok, „előremenekülés”, túlélés, újrakezdés, és összességében megismételhetetlenül példaértékű egyedülálló sikertörténet.
Őszinte szívből gratulálok Feri, és minden elismerésem a „női karnak”, akik nélkül ez a mű nem jöhetett volna létre!

    1 / 1    

top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.101081 másodperc.