MédiatechnikaA Genelec a német vásárlói élményre összpontosít

Médiatechnika | 2021. Május 04., Kedd 20:00

A Genelec örömmel jelentette be Marcel Schechter kinevezését úgy, mint a vásárlói tapasztalatok szakértője, ezzel különösen fókuszálva a német piacra.

marcel_700.jpg

...

Stuttgart közelében található a Schechter cég, ami a Genelec nemzetközi marketing és értékesítési csapatának része. A Schechter szorosan együtt fog működni Eric Horstmann üzletfejlesztési vezetővel és a helyi német disztribútorral, az Audio Pro-val. Fő céljuk a marketing, az oktatás és az ügyfélszolgálati tevékenységek megerősítésére.

 

Marcel Schechter audiovizuális média szakon végzett. Iskolái után 7 évet töltött stúdió-mérnökként és előadóként a ludwigsburgi Bauer Studios-ban. 2014-ben csatlakozott az Audio Pro-hoz, mint Genelec termékspecialista. Schechter átfogó ismeretekre tett szert a Genelec márkáról. Munkájával segítette az ügyfeleket a hangfalak kiválasztásában, telepítésében és a lehallgató helyiségük kalibrálásában. Ezen felül magas színvonalú oktatást biztosított a kereskedőknek és ügyfeleknek egyaránt.

 

Ole Jensen, a Genelec nemzetközi értékesítési igazgatója megjegyezte:

 

„Marcel tökéletesen illik a Genelec-hez. Tudása, energiája és a márka iránti szenvedélye rögtön megmutatkozott, amint csatlakozott az Audio Pro-hoz. A németországi ügyfelekkel való szorosabb kapcsolatok kiépítése és a helyi disztribúciós tevékenységek megerősítése iránti teljes elkötelezettségünk mellett tudjuk, hogy Marcel kapcsolatai és tapasztalata felbecsülhetetlen értékű."

 

Schechter így nyilatkozott: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Genelec csapatához, és továbbfejleszthetem a munkát, amit az elmúlt években végeztem. Számomra a legfontosabb az, hogy a vásárlói élményt minél magasabb szintre emeljem."

 

Forrás: www.genelec.com

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.068165 másodperc.