MédiatechnikaA LYNX Technik új zöld doboza

Médiatechnika | 2021. Június 28., Hétfő 19:00

A napokban jelentették be a két csatornás fel/le/kereszt konverziós képességekkel rendelkező greenMachine Callisto+ hardvert.

Greenbox_1_700.jpg

...

A LYNX Technik mint a moduláris jelfeldolgozó interfészek ellátója a legfrissebb, általános célú eszköze a Callisto+, amely 2x 3G képes, ugyan ezekkel a jellemzőkkel és teljesítménnyel egészíti ki a már meglévő greenMachine Titan (4K képes) hardvert. A Callisto+ tehát nagyobb költséghatékonyságot és belépő szintű jelfeldolgozó megoldást biztosít a felhasználóknak akkor, amikor a 4K nem szükséges, vagy nem igény.

 

A greenMachine Callisto+ hardver (model: GM 6825) magába foglal input/output keresztpont kapcsolást és szétosztást, egy audio cross-bar-t SDI audio forrás végpont- ba/ból beágyazáshoz/kifejtéshez, analóg támogatással, diszkrét, vagy beágyazott AES és MADI audiohoz.  Dolby E® dekóder és teljes metaadat menedzsment eszközkészlet szintén rendelkezésre áll.

...

Greenbox_2_700.jpg

...

Opcionális SFP-vel HDMI in/output, optikai interfészek 3G HD-SDI-hoz, Gigabit Ethernet LAN kontrol is elérhetők. A harder kínál még egy integrált színes kijelzőt és kontroll panelt élőkép monitorozáshoz, audio műszerekhez és státusz indikátorokhoz. Plusz lehetséges a greenGUI szoftver használatával a teljes távvezérlés is.

...

Greenbox_3_700.jpg

...

Up/Down/Cross konverziós konfiguráció

Az első jelfeldolgozó konfiguráció a Callisto+-hoz a GMC-2CUPXD, a broadcast minőségű két csatornás 3G SDI fel/le/kereszt konverter, ami SD, HD és 3G videó formátumok között konvertál. Ehhez a konverziós képességhez adódik, hogy a GMC-2CUPXD tekinthető teljes körű konverternek, mivel tartalmaz: frame szinkronizátort, 3G skálázót, deinterlacer-t mozgás adaptív szűréssel, beágyazott metaadat menedzsmentet, erősítéshez színkorrekciót, emelést és gamma szabályzást, csakúgy, mint más különböző videó állítási lehetőségeket.

 

Az egyik egyedülálló jellemzője a greenMachine platformnak az, hogy a felhasználók jövőbeli konfigurációkhoz licenszeket vásárolhatnak, anélkül, hogy új hardvereket kéne beszerezniük. Ráadásul engedély nélküli konfigurációk is telepíthetők a rendszer koncepciójának tesztelésére és igazolására, de ekkor a kimeneteken vízjeleket kevernek a videoba - ez egy "próbálkozzon vásárlás előtt" lehetőség. Ez az alkalmazkodóképesség és testreszabás a greenMachine koncepció igazi egyedi és rugalmas lelke. A felhasználók nyugodtak, hogy hardverberuházásaik biztonságban vannak most és a jövőben is.

 

LYNX Technik

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.795247 másodperc.