MédiatechnikaA Marshall új Pan/Tilt kamerája

Médiatechnika | 2021. Március 08., Hétfő 15:00

A Marshall Kamera Divízió folytatja a csúcskategóriás kamera termékek fejlesztését, - broadcast minőség párosítva megbízhatósággal, strapabírással, rugalmassággal és ami a legfontosabb a megfizethetőséggel, ami igen fontos az iparági partnereiknek.

1_700.jpg

Black or White? énekelte Michael Jackson és ez a kérdés most itt is jogos, hiszen a Marshall üdvöskéje fekete és fehér színben is elérhető, ami a még diszkrétebb elhelyezést célozza. De ne szaladjunk ennyire előre a ficsörök mentén!

A CV730 jellemzője a 30x optikai zoom blokk és a rugalmas 12GSDI/HDMI/IP szimultán kimenetek kristály-tiszta UHD képekkel 3840x2160p @ 60fps-ig. Távolsági beállítások és jellemzők, úgy mint: íris, Zoom, Pan/Tilt, fehéregyensúly, expozíció, feketeszint és sok más elérhetők nagy távolságon keresztül, vagy setup alatt a környezeti ingadozásokat automatikusan követő beállítások.

 

2 500.jpg

 

Osztályában a legjobb 12GSDI, HDMI2.0 és IP párhuzamos kimenetek a professzionális szintű 8.5 Megapixeles, 1/1.8 collos UHD szenzorról, lágy puha szinkronos mozgások. A remote broadcast stílusú vezérlések RS232, vagy RS422-ön keresztül, vagy IP univerzális protokollon keresztül valósulhatnak meg. A rugalmas zoom tartományt precíziós 30x átfogással oldották meg amely 65° vízszintes látszögnél indul 6.5 mm-el és tart egészen 202 mm-ig, amely nagyon nagy távolságból is tiszta, tetőtől talpig felvételt biztosít. A könnyű használatot és installációt egyetlen kábel támogatja, az összes funkció (táp, vezérlés, audio, videó), vagy használhatunk Ethernetet PoE+/Preview-hoz és más kimeneteket (12GSDI/HDMI) szimultán munkafolyamatokhoz streaminghez, gyártáshoz, vagy archiváláshoz. A professzionális broadcast teljesítmény érdekében a Marshall Kamera Divízió folytatja a csúcskategóriás kamera termékek fejlesztését, követve a Marshall hagyatékát, - a broadcast minőség párosítását a megbízhatósággal, strapabírással, rugalmassággal és ami a legfontosabb a megfizethetőséggel, ami igen fontos az iparági partnereink számára.

A kiváló csapágyazásnak köszönhetően a pásztázás szögtartománya 340° míg buktatás 120°. Elérhető felbontások: 3840 x 2160p (UHD) up to 60fps, 1080/720p (HD) up to 60fps. 59.94, 50, 29.97, 25 frame/sec opciók. 3.5mm TRS sztereó hang I/O kábelen keresztül (Mic/Line). Táp: 12V Power kábel (30W max). Alkalmazási terület: broadcast, gyártás, élő esemény, sport, kormányzati, bíróság, egyházi rendezvények, egyetemi, biztonsági és megfigyelő feladatok ellátására.

 

www.marshall-usa.com/cameras

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.064689 másodperc.