MédiatechnikaA Musikmesse új időpontban

Médiatechnika | 2020. Október 07., Szerda 13:00

A rangos európai zenei szakvásár a Koronavírus miatt új utakat keresett az esemény megrendezésére, ezért együttműködési megállapodást kötöttek a „THE ARTS+”-al, amely az egyik legnagyobb kreatív tartalmakra szakosodott frankfurti könyvvásár.

Music Messe_1_700.jpg...

Mindezek értelmében a Musikmesse 2021. október 22-24. között kerül megrendezésre, ezzel párhuzamosan nyílik a „Frankfurt Buchmesse” három napon át. Mindkét kiállítás megmarad független eseménynek. Ugyanakkor a viták jelenleg is zajlanak a kulturális és kreatív szektor résztvevőivel azzal a céllal, hogy ugyan ebben az időben más eseményeket is tartsanak a Kiállítási Központban. Abban azonban teljes az egyetértés, hogy az új partnerség értékes szinergiákat hoz létre a kiállítók és a szakemberek számára egyaránt. Az ARTS + innovatív tartalmat, kreatív üzleti modelleket és az ágazat szempontjából releváns technológiákat mutat be. A kiadói szektorban működő vállalatok mellett a kiállítás magába foglal neves gondolkodásközpontokat és induló vállalkozásokat a technológia és a digitalizáció területéről. Jelen együttműködés keretein belül 2021-re a nemzetközi kreatív iparágak számára közös üzleti kongresszust terveznek.

...

Music Messe_2_700.jpg

...

Ott az ágazat szereplői értékes impulzusokat kapnak olyan fontos kérdésekben, mint például a jogok és az engedélyek kereskedelme, valamint új üzleti modellekkel ismerkedhetnek a progresszív média konvergencia korában. „A kreatív üzleti vállalkozások nemzetközi helyszíneként Frankfurt kihasználja erőforrásait az ágazaton belüli összeköttetések szintjének növelésére. A mi célunk ehhez jelentős mértékben hozzájárulni. Partnerünkkel, az ARTS + -al együtt kidolgoztunk egy olyan víziót egy eseményről, amely összehozza a zenészeket, szerzőket, művészeket, tartalomfejlesztőket, kiadói szakértőket, üzlet fejlesztőket, vélemény-formálókat és befolyásolókat” - magyarázza Detlef Braun, a Messe Frankfurt GmbH Igazgató Tanácsának tagja. "Ugyanakkor elkötelezettek vagyunk a Musikmesse folyamatos fejlesztése iránt, és így készek vagyunk kihasználni az új szinergetikus hatásokat, hogy a zeneipari vállalkozásokat új, releváns célcsoportokkal hozzuk kapcsolatba." ARTS + -al erős partnerség és új perspektívák révén a Musikmesse fontos szerepet töltött be egy évekkel ezelőtt megkezdett evolúciós folyamatban. A Musikmesse-t 1980-ban indították el, mint egy hangszerre és kottára összpontosító klasszikus termékbemutatót. Azóta folyamatosan bővítik számos új téma számára, és most még soha nem látott hangsúllyal fogják kifejezni a zene társadalmi és gazdasági jelentőségét, valamint a zenei élményt. Mint mindig, a Musikmesse a frankfurti Vásár- és Kiállítási Központban a legjobb zenei prezentációt kínálja a zeneipar összes vállalkozása számára, valamint lehetőséget arra, hogy márkáikat a kiegészítő rendezvényprogram keretében is prezentálják.

A jövőben tehát a Frankfurter Buchmesse (2021. október 20–24.) A Musikmesse (2021. október 22–24.) Független események maradnak, mindegyik saját egyedi célcsoporttal és tartalommal. A projekttel kapcsolatos további információkat a közeljövőben teszik közzé.

 

www.musikmesse.com

www.theartsplus.com

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.067741 másodperc.