MédiatechnikaA RED is követi a trendeket

Médiatechnika | 2018. Június 08., Péntek 08:00

full frames szenzorokkal

A full frames, filmkamera szenzorok megérkeztek a WEAPON kamerákhoz, a MONSTRO™ 8K VV. A MONSTRO megjelenése egy evolúciós lépés a RED DRAGON 8K VV-n túl, főként képminőségben, dinamika tartományban és az árnyékos képrészletek gazdagságában.

 

phfx_RED_DSCM2_8KCameras.jpg

Ez az új kamera és szenzor kombináció, a WEAPON 8K VV, full frames lencse lefedést, 8K full formátumú mozgóképeket kínál max. 60 fps-ig, ultra részletes, - 35,4 megapixeles állókép felbontást és hihetelen gyors,- 300 MB/s adatsebességet produkál. Az összes RED DSMC2 kamerához hasonlóan a WEAPON is szimultán képes dolgozni REDCODE RAW és Apple ProRes, vagy Avid DNxHD/HR formátumokban. "A RED belső szenzor programja folytatódik és az egyre nagyobb pixelszám felé halad, ennek legfőbb bizonyítéka a MONSTRO," mondotta Jarred Land a RED Digital Cinema elnöke.

 

46c524c9e5115fa71e59e68c319d11ae.jpg

 

"A MONSTRO páratlan dinamika tartományt és lélegzet elállító színpontosságot kinál, az IPP2 (a RED képfeldolgozó technológiája) támogatása mellett." Az új WEAPON már elérhető a RED termékforgalmazóknál, kapható tehát a kamera agya, csakúgy mint a szenzor frissítés korábbi WEAPON vásárlók számára. A MONSTRO 8K VV felváltja a jelenlegi RED DRAGON 8K VV szenzort a RED terméksorában. A RED az új szenzorral egyidőben bejelentette egy átfogó szervíz szolgáltatás elindítását is a WEAPON szénszál erősített kameratulajdonosok számára. A RED ARMOR-W. RED ARMOR-W kiterjesztett védelmet biztosít a RED ARMOR szolgáltatáson túl és tartalmaz egy évenkénti szenzor cserét is! "Az új páncél tehát védi a fegyvert és a harcost" Mostantól kamera szintén elérhető lesz a frissült IPP2, HELIUM és MONSTRO szenzorokkal a 7.0 firmware frissítéssel. Az IPP2 teljes mértékben átdolgozott munkafolyamat-élményt kínál, olyan fejlesztésekkel, mint a simább világosságjel kezelés, a kihívásokkal teli színek jobb menedzselése, vagy a jobb demozaik algoritmus.

 

RED-WEAPON-8K-VV.jpg

Főbb technikai adatok:

Szenzor fajta: MONSTRO 35.4 Megapixel CMOS

Tényleges pixelszám: 8192 × 4320

Szenzor méret: 40.96 mm x 21.60 mm (átmérő: 46.31 mm)

Dinamika tartomány: 17+ stoppos

 

www.red.com



Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.072750 másodperc.