MédiatechnikaA Ruptly hírügynökség Riedel berendezésekkel erősít

Médiatechnika | 2019. Május 17., Péntek 11:00

A Berlin központú nemzetközi hírügynökség új csúcskategóriás közvetítő-kocsijában és DSNG autójában Riedel berendezéseket telepítettek.

Riedel MediorNet valósidejű média hálózat és Artist digitális mátrix interkom gondoskodik a decentralizált és redundáns signál routolásról és kommunikációról. A rendszer integrátor vállalat a piacvezető Qvest Media volt. Ők tervezték és építették mindkét autót.

 

Riedel Ruptly Board 1.jpg

 

A Ruptly új produkciós mobiljára jellemző az innovatív és pehely könnyű felépítés, a Qvest közeli kooperációban dolgozott a Carrosserie Akkermans vállalattal. A kompakt dimenziók ellenére mindkét autó a csúcsminőséget kínálja, a berendezések optimalizáltan a magas minőségű 4K és UHD gyártást célozzák, - beleértve az élő hírgyártást, eseményeket, sport közvetítéseket, valamint a filmstílusú dokumentumfilmeket.

„A decentralizált routolás révén a Riedel MediorNet ideális választás a stresszes élő közvetítő stábok számára, valamint remek költség csökkentés biztosít 4K és UHD gyártásban. A MediorNet nem csak csökkenti az egyedi pontok hibáit, de megteremti az erőteljes operációs hatékonyságot, azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az I/O eszközöket fizikailag oda tegye ahol azok szükségesek. Az integrált jelfeldolgozási képesség tartalmaz: embedd/de-embedd, up/down konverziót és csökkenti az egyedi felhasználású perifériás eszközök számát is. Mindezek jelentős súlycsökkenést eredményeztek, a Qvest Media meghaladta a várakozásainkat, nem haladták túl a 3,5 tonnás kisteherautókra vonatkozó súlyhatárt.” Mondotta Ahmed Cakan a Ruptly technikai vezérigazgatója.

 

Riedel Ruptly Equipment 2.jpg

 

„A mi két új autónk gyártotta egyidőben a baptista tűzkeresztség ünnepet a nagyszabású, nemzetközi futball tornával Oroszországból, a MediorNet teljesítménye több mint kielégítő volt a közvetítésekben. Mi már tudjuk, hogy biztonsággal támaszkodhatunk a MediorNet magas minőségű kimeneteire és megbízhatóságára, pontosan arra, amit egy élő közvetítés napjainkban megkíván.”

A Ruptly MediorNet hálózata tartalmaz öt darab, belső csatlakoztatott MicroN szétosztó berendezést, ebből négy kezeli a jel szétosztást és processzálást, egy pedig a virtuális multiviewer képességekért felelős. A MediorNet által biztosított decentralizált routolás révén az összes audio és videó szignál szétosztása valósidőben történik a kapcsolt node-ok között az a közvetítő kocsiban és a műholdas autóban és MediorNet Compact Pro stage boxok között, amelyek szükség szerint bárhova elhelyezhetők.

Az Artist 32 digitális mátrix interkom főegysége robusztus és megbízható személyzeti kommunikációt biztosít mindkét gépkocsiban. Az Artist interkom támogat négy RSP-2318 SmartPanelt és három Bolero vezeték-nélküli övegységet, MediorNet által szétosztott interkom jelekkel. Az operátorok, adminisztrátorok és a stáb teljes személyzete profitál a bővített munkafolyamat adta lehetőségekből, a zökkenőmentes integráció és a tökéletes együttműködés maximálisan biztosított az utasító panelok és a mobil övegységek között.

 

Riedel Ruptly Vans 3.jpg


„A sokoldalúság kritikus faktor egy OB és DSNG autó tervezésénél. A Riedel MediorNet installációjával mi ismét megmutattuk, hogyan lehet közvetíteni magas technikai minőségben rugalmasan, minimális helyigénnyel, versenyképes költségvetéssel.” Mondotta Normann Tettenborn, a Qvest Media vezetőségéből. „Ez a rendszer különlegesen kompakt kivitelt, hatékony média és kommunikációs felépítést igényelt. Mi tudtuk, hogy mindezen elvárások találkozhatnak a Riedel kommunikációs és a MediorNet kínálta redundanciával, skálázhatósággal és decentralizált topográfiával, amely ideális megoldás egy moduláris, élő közvetítésre szabott rendszerhez.


www.riedel.net

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.073275 másodperc.