MédiatechnikaAntenna Hungária fejlesztések

Médiatechnika | 2017. Szeptember 26., Kedd 06:00

Számos update vált szükségessé a Vizes Világbajnokság közvetítéséhez

Nagyot csobbant az EVS

 
A megrendelés tartalmaz 16 XT3 élő produkciós szervert ChannelMAX módban kettős LSM funkcionalitással, 4 IPDirektor élő PAM munkaállomást és 3 XFile3 menedzsment rendszert. Gyakorlatilag ez az installáció a második fázisa az AH közvetítő-kocsi fejlesztésének.

 

antbelso1.jpg

 

2016 végén az AH már rendelt 8 XT3 szervert más élő események közvetítéséhez, úgy mint LSM Connect, Epsio Live, IPDirector, Ingest Funnel Lite és Truck Managert. Így a szolgáltató most már 24 élő gyártó szerverrel rendelkezik, amelyek az I/O konfigurációtól függően 456 élő csatornáig képesek működni.
Kolozsvári István az AH vezető mérnöke a technológiáról így fogalmazott: "Azért választottuk az EVS berendezéseket mert ezek sebességében és megbízhatóságában bízunk. Segítségükkel tovább bővítjük a munkafolyamatainkat. Ezekkel a megoldásokkal képesek leszünk felzárkózni egy erőteljes, skálázható, élő infrastruktúrával, ami az alkotó stábok számára a legjobb élő program gyártást biztosítja."

 

szercbelso.jpg

 

Az XT3 élő gyártó szerver ipari szabvány visszajátszásokhoz, amikor ChannelMAX konfigurációban használják a felhasználónak lehetősége van csatorna sűrűség növelésére. Az AH szervereinek is jellemzője a Dual-LSM funkcionalitás, amely egyetlen szerverről biztosítja két operátor számára a szimultán visszajátszások elkészítését. A gyártó csapatok élvezhetik az XT3 nagyszámú natív kodek választékát is.
"Egy ok amiért mi oly régen dolgozunk az EVS-el, az az, hogy jól is merjük a vállalatot és a technológiájukat"  - mondta Csapó Gábor a Rexfilm ügyvezető igazgatója. "A mi széleskörű tapasztalatunk és együttműködésünk az EVS-el tesz minket képessé a termékek gyors és könnyű integrációjára."

Kamerák és egyéb berendezések a Grass Valley-től


A Vizes Világbajnokság közvetítéséhez használt számos kamerát és egyéb berendezéseket a Rexfilm rendszerintergátor vállalat szállította az Antenna Hungáriának. Az eszközök: HD/4K felbontású HDR képes kamerák, kompakt kamerák szűk látószögekhez kis helyre, routerek kontrollerek, szignál processzorok és sokmonitoros megjelenítők érkeztek a Grass Valley Belden Brand-től.

 

kambelso.jpg

 

Négy közvetítő kamion kapott NVISION 8140 digitális videó/audio routereket, valamint NVISION 8280 288x576 routereket, NV9000 router vezérlő rendszereket, Kaleido-MX magas minőségű, elő-konfigurált Multiviewert ésKaleido-X High Picture Count Multiviewert, Densité 3 Frames és Densité 2 Frames kártyafoglalatokat. A kamerák a legújabb LDX 82 sorozatúak az első és csak natív HD kamera bővített színteret és natív széles dinamika tartományt kínál 15 F lépésben. Az LDX 86 sorozat és a kiegészítő LDX C86 kompakt sorozatú kamerák valamint az LDX 80 sorozatú kamerák felszereltek az örökös un. "GV-eLicense-el" ami biztosítja a gyors frissítést, amikor szükséges.

www.evs.com
www.rexfilm.hu

www.grassvalley.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.101657 másodperc.