MédiatechnikaARRI ALEXA Mini LF

Médiatechnika | 2019. Június 08., Szombat 13:00

Gyakorlatilag az ALEXA Mini large-format szenzorral szerelt változata. Ára még nincs de a szállítások az év közepén kezdődnek.

4.5K-s verziója az az ALEXA szenzornak, amely kétszeres méretű és kétszer jobb felbontással rendelkezik mint az ALEXA 35 formátumok. Ára még nincs de a szállítások az év közepén kezdődnek.  Rögzítéshez a Codex Compact 1TB-os drive-ja áll rendelkezésre. A szenzor tehát az ALEV 3 A2X, amely ugyan olyan fotó méret mint a Super 35 ARRI digitális kamerákban található. A Mini LF elektronikája (szenzor panel és processzor panel) különbözőek az ALEXA LF től, de a méret, a tápfesz és a hűtés megoldott ebben a kis méretben is. Mindez nem megy se a képminőség, sem a frame ráta rovására. Ami még új, MVF-2, nagy kontrasztos HD kereső, belső motorizált FSND szűrők, extra csatlakozók és felhasználói kezelő gombok.

 

belso.jpg

 

Az ARRI large-format kamera rendszer 2018-ban debütált és a 4.5K ALEXA képérzékelőre épült, arra amely híres a természetes szín visszaadásáról, kellemes bőr tónusáról, kis zajáról és HDR megfelelőségéről és széles színteréről. Az ALEXA Mini LF most csatlakozik a meglévő rendszerelemekhez: nagysebességű ALEXA LF kamera, ARRI Signiture Prime lencsék, LPL lencse foglalatok, PL-ről PL-re adapterek és lencse adat rendszer LDS-2.  Immáron az ARRI két large-format kamerája minden felmerülő igényre megoldást kínálnak. A nagy hagyományokra épülő, megbízható gyártást követően az ALEXA Mini LF hosszabb élettartamú más kamerákhoz képest, elviseli a kemény felvételi körülményeket  -20 ° C és + 45 ° C között. A gyárat elhagyó modellek stressz teszten is átesnek és csak ezután kerülnek a forgalomba.

 

www.broadcast-solutions.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.457499 másodperc.