MédiatechnikaARRI kiegészítők a Canon EOS C700-as kamerához

Médiatechnika | 2016. December 14., Szerda 07:00

Szép gesztus az ARRI-tól, hogy más gyártó filmkameráihoz is gyárt kiegészítőket

Ha már nem ARRI kamerát választott a stáb legalább kiegészítőkkel legyen ott a filmforgatáson az a bizonyos négy kék betű.

A Pro Camera tartozékok terméksorában lévő eszközök professzionális beállítási funkciókat és biztosabb fogást kínálnak a felhasználóknak. Az új kiegészítő készletet a Canon máris jóváhagyta és a cég következő, hivatalos kamera bemutatóján már szerepelni is fognak. Az ARRI minőség és megbízhatóság mostantól elérhető a CANON C700-as kamerákhoz: kameratalpak, follow fókusz, matte box, fogaskerekes meghajtások, kereső felfogatók stb. tekintetében.

ARRI kameratalp Canon C700-hoz

Ez a hibrid alaplemez tartalmazza a dokumentumfilmes készenlétet, csakúgy mint a hagyományos, általános bérleti konfigurációt. Pontos egyensúly beállítás biztosít vállra helyezés esetére, valamint csúszásmentes, kényelmes vállpárnát és stúdió összekötőt foglal magába, amelynek segítségével a kamera a szokásos statívokra felszerelhető.

 

arri_c700belso.jpg

 

ARRI felső kamera befogó adapter Canon C700-hoz

Ez a könnyűsúlyú, alacsony kivitelű lemez, beépített rúd támogatással érkezik, így képes befogadni a lencse motorokat és a kereső konzolokat is. A legvékonyabb kivitel sokoldalú pozíciókat kínál a kiegészítők felszereléséhez, valamint biztosítja az ARRI eszközök használatát is. Az eredeti Canon kiegészítők, mint a fogantyú és mikrofon konzol szintén kompatibilisek ezzel a kamerabefogóval.

ARRI kereső felfogató Canon elektronikus keresőkhöz

Ez a kereső-adapter az eredeti kereső mechanikus felfogatójában foglal helyet. A befogókeret gyors oldó rendszerrel szerelt és kompatibilis az összes jelenlegi kereső felfogó mechanizmussal az ARRI kamera terméksorából.

 

arri.com/pca/c700 

http://www.broadcast-solutions.de/hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.562971 másodperc.