MédiatechnikaAz Evertz továbbra is elkötelezett a Studer mellett

Médiatechnika | 2021. November 04., Csütörtök 14:00

Hónapokkal a Studer Audio megvásárlása után az Evertz Technologies Ltd. megerősítette elkötelezettségét ezen ikonikus márka iránt azzal, hogy a Studer gyártóüzemeit áthelyezte Magyarországról a kanadai Evertz központba.

Studer Family Shot on WHITE_700.jpg

 

Ez a lépés egy hosszú távú terv részét képezi, amelynek célja olyan új generációs termékek kifejlesztése, amelyek megfelelnek a jövőbeli vásárlók igényeinek, amik magukba foglalják, koncertek, szórakoztató, sport és e-sport események élő közvetítéseit stadionokból, arénákból, valamint imaházakból.

 

Studer_A800_MK_III_(Bullet_Sound_Studios)_700.jpg

 

Az 1948-ban Svájcban alapított Studer cég kazettás- és stúdiómagnók, valamint analóg konzolok gyártásával szerzett világhírnevet. 1994-ben a Harman International Industries felvásárolta, és megkezdte a digitális keverőpultok gyártását.

Vince Silvestri, az Everz szoftverrendszerekért felelős alelnöke ezt mondja: „A Studer története és minőségi hírneve vitathatatlan. A legendás márka jelenlegi vezetőiként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű audiotermékeket és megoldásokat fejlesszünk ki jelenlegi és jövőbeli élő média vásárlóink ​​kiszolgálására.”

Az Evertz már integrálta a Studer Audio-t a Software Defined Video Networking (SDVN) megoldásaiba, amelyek vezető szerepet töltenek be az iparág IP-re való átállásában. Az olyan termékekkel, mint a Studer Vista digitális konzolok és az Infinity Core audio-jelfeldolgozás, – amelyek immár az Evertz SDVN részét képezik – az ügyfelek teljes körű megoldást kapnak az audio- és video jelfeldolgozás, valamint a monitorozás és elemzés tekintetében.

Miután az Evertz számos lehetőséget talált a Studer termékek alkalmazására, az értékesítési csapatának teljes erejét a márka mögé helyezi, és erőforrásait a folyamatos termékfejlesztésre összpontosítja.

 

Studer Audio 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.100447 másodperc.