MédiatechnikaAz ONT egy újabb közvetítőkocsit kapott

Médiatechnika | 2020. Június 12., Péntek 08:00

A Broadcast Solutions GmbH a közelmúltban egy újabb közvetítő kamiont adott át Fehéroroszország közszolgálati televíziójának.

kozvetitokocsi_650.jpg

...

A Broadcast Solutions GmbH a közelmúltban egy újabb közvetítő kamiont adott át Fehéroroszország közszolgálati televíziójának. Mindez azután, hogy a BS még a múlt évben teljesítette a Belteleradio vállalat fő megrendelését, amely 4db. HD közvetítő autót és a hozzájuk tartozó support teherautókat tartalmazta. A további broadcast jármű most következik.

 Az ONT – a második közszolgálati televíziós állomás Belarusziában, most használatba vehetik a Broadcast Solutions által fejlesztett OB Van-t. A HD autót 8 rendszerkamerával látták el, de a kocsi 18 kamerára van előzetesen bekábelezve. A csatorna vezetősége azt tervezi, hogy az új gyártó kocsival bővítik az események lefedést Fehéroroszországban és külföldön egyaránt. Az állomás a jövőben a kulturális, politikai és szórakoztató programokra fókuszál. Ennek szellemében az ONT az új kocsit használni fogja koncertek, show-k, politikai és nemzeti események közvetítésében, ilyenek a városi fesztiválok, választási műsorok, katonai parádék stb. Az  ONT az új közvetítő-kocsival stabilan megnövelte gyártási kapacitását, amiről azt kell tudni, hogy legnagyobb kamion a broadcaster flottájában. Az autó jelenleg nyolc Grass Valley LDX 82 Premiere HD kamerával szerelt, de további 8-al, plusz 2 wireless kamerával fog kiteljesedni a teljes kapacitásra, amely idén már bevetésre is kerül.

A trailer egy kihuzattal/bővítménnyel rendelkezik, amelyben a Grass Valley kameraláncok mellett az ONT a kocsin belül további Grass Valley berendezésekre támaszkodik. A fedélzeten konkrétan: GV Kahuna  2M/E képkeverő, GV MV820 Multiviewer, GV Vega router 180x180 keresztponttal és további GV összekapcsoló berendezések kaptak helyet. Az audio szekcióban az ONT a Calrec Brio 36 keverőasztalt, a TC Electronics audio effektjeit és az RTW audio mérőberendezéseit választotta. A gyártási kommunikációt a Riedel Artist 128 rendszerre bízták, úgy a kocsiban, mint a helyszíni stábok esetében. A teljes rendszer elérésről az IHSE Draco tera KVM gondoskodik.

Működéshez, vezérléshez és workflow menedzsmenthez az ONT HD autó a Broadcast Solutions saját fejlesztésű hi – human interfész kontroll rendszert használja. A hi vezérli az összes, produkcióval összefüggő területet a kocsin belül, úgy mint videó router, multiviewer, audio router és tally. Az intuitív érintős interfészek és a hi hardwer panelok együttesen egyszerűsítik a napi gyártási feladatokat és elérést biztosítanak az összes fontos funkcióhoz.

 

Broadcast Solutions GmbH

 

(MT)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.292045 másodperc.