MédiatechnikaBlackmagic rendszer Európa legnagyobb utómunka házában

Médiatechnika | 2019. Július 25., Csütörtök 07:00

A Chimney Csoport folytatja globális terjeszkedését DaVinci Resolve Stúdióval, Az 1995-ben, Henric Larsson által alapított cég gyors elismerést vívott ki.

Európa egyik legnagyobb utómunka háza folytatja beruházásait DaVinci Resolve Studioval, a gyors bővítés magába foglalja az Egyesült államokat, Dél-kelet Ázsiát és Ausztráliát. Az 1995-ben, Henric Larsson által alapított cég gyors elismerést vívott ki, úttörő utómunka szolgáltatásaival Stockholmban. Mára már lenyomatot jelentenek a földgolyón több mint 400 alkalmazottal, 14 irodával, kilenc különböző országban, melyek között olyan nagy városok szerepelnek mint: Los Angeles, Singapore, Berlin és Sydney. Most jött el a pillanat a Chimney Group számára, hogy egységesítse teljes befejező munkafolyamatait a non-lineáris editor és színkorrekció platformon.

 

belso1.jpg

 

„A múltban számos, különböző finishing eszközkészletet használtunk, de egyik sem közelítette meg a Resolve gyorsaságát és hatékonyságát. Magunkat egy kreatív alkotó műhelynek tekintjük, megnövelt timeline-okkal a kor igényeihez igazodva, a projektekben a nagyobb hatékonyságú workflow-t használjuk onset DIT-n keresztül a színkorrekció és szétosztásig. Nem csak az ACEs szín menedzsmentet támogathatjuk, IMF szétosztás és HDR mastering egyetlen boxból, de az NLE eszközkészlet megnyit számos érdekes opciót is a jövőben.

 

belso2.jpg

 

Könnyen elérhetünk csúcs kategóriás tehetségeket is az új stúdió megnyitásokkal, ilyen pld a Chimney legújabb, 700 négyzetméteres irodája New Yorkban, ez is a váltás egy másik célja volt. Nyolc editáló és korrekciós munkaállomás, vizuál effektekkel, az új stúdió egy tökéletes és modern platform az ügyfelek kiszolgálására. A multi-platform támogatással a Resolve ipari szabvánnyá válik a befejező munkálatokban, amelynek révén könnyedén szerezhetünk tehetséges alkotókat a projektjeinkhez. De ez nem minden, a Resolve távolsági fényelő képességei révén, elérhetünk nemzetközi alkotó partnereket is és bekapcsolhatjuk őket a gyártásba és az utómunkába, ott ahol az ügyfeleink igénylik azt.

 

www.blackmagicdesign.com

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.172366 másodperc.