MédiatechnikaBroadcast Solution Innovációs Nap

Médiatechnika | 2017. Október 29., Vasárnap 10:00

A németországi Bingenben tartott esemény teljes sikerrel zárult.

Több mint 300 látogató volt kíváncsi a rendezvényre. A Broadcast Innovációs Napok sorozatában ez volt a legsikeresebb. A nap folyamán a hazai és nemzetközi vásárlóknak és broadcast specialistáknak remek lehetőség kínálkozott arra, hogy megismerkedjenek a legújabb fejlesztésekkel. Nagy számú építés alatt álló közvetítő kocsi, egy kiállítási terület, panel konzultációk és az informális hálózatépítés lehetősége mindez teszi többszörösen fontos eseménnyé a BS Innovation Days-t a broadcast ipar naptárában. A résztvevők visszajelzései kivétel nélkül nagyon pozitívak, látogatók és kiállítók részéről egyaránt.Mi most a teljesség igénye nélkül az ARRI kamera stabilizátorokat emeltük ki a rengeteg látnivaló közül.

 

ARRI TRINITY

 

A TRINITY az első hibrid kamera stabilizátor rendszer amely kombinálja a klasszikus mechanikus stabilizációt az aktív elektronikus stabilizációval, 32 bites ARM-based gimbal technológiával ellátott. E kombináció eredménye az 5 tengelyes vezérlés és az egyedülálló folyékony futás, széles körűen és pontosan vezérelt mozgások, korlátlan felvételi és teljes alkotói szabadság. Új látószögek és plánok az operátornak és új történet mesélő opciók a rendezőnek és vezető operatőrnek. A múlttal ellentétben joystick-kel mozgatható a kamera low módból high módba a felvétel alatt, teljesen stabilizált billenő tengely menti fel és le irányú mozgás is elérhető, így az alsó gépállás puhán átvezethető váll feletti pozícióba.

 

trinity.jpg

 

Ha a főkart 45 fokban tartjuk és balra vagy jobbra csavarjuk, akkor a kamera körbe nézhet egy sarkot, akár alacsony vagy magas állásban. További stabilizáció lehetséges a forgó tengely segítségével, amely engedi teleobjektívek használatát. Teljes stabilizált üzemmódban alapjaiban új felvételek, látószögek és mozgások érhetők el a TRINITY-vel. Hagyományos felvételi szituációkhoz a TRINITY zárt módba kapcsolható, ilyenkor a bukó tengely direktbe a főkarhoz van csatlakoztatva.

 

ARRI MAXIMA

A MAXIMA gimbal vagy csuklósfej a TRINITY alapvető eleme, de elérhető külön is, mivel az MX30 egy 3 tengelyes. elektronikusan stabilizált kardán. Az egyszerű és pehely könnyű kivitel és a tökéletes súlypont biztosiíja a szabadság új szintjét, miközben stabil konstrukciója lehetővé teszi a 30 kg-os vagy annál kisebb kamera -rendszerek kompatibilitását.

 

maxima.jpg

 

Az egyedülálló kialakítás középpontjában rendkívül tartós golyóscsapágyhenger található, valamint speciálisan kifejlesztett kefe nélküli motorok. Az optimális csapágyak és a nagy nyomaték biztosítják, hogy mindig elegendő erő álljon rendelkezésre, függetlenül attól, hogy mit kíván az alkalmazás. A gondosan kiválasztott alkatrészek lehetővé teszik a zökkenőmentes, megbízható működést és lenyűgöző hőállóságról tanúskodnak.

ARTEMIS

Az artemis Cine Broadcast a megfelelő választás minden professzionális film- és HD filmalkotás számára. A gyorskioldó mechanizmussal, amely dokkoló gyűrűként is működik, könnyen eltávolíthatja vagy leválaszthatja az oldalmodult és az un. szánmodult, vagy csúszó modult a főállványról. Ezzel a funkcióval egyszerűen lecsavarhatja a kardántengelyt az alacsony üzemmódú fényképezéshez, és egy szuper postot használhat.

 

artemis.jpg

 

Vagy frissítse az Artemis Cine Broadcast-ot TRINITY-ra. További jellemző a "Dual Video Processing,” amely lehetővé teszi HD SDI és SD videojelek egyidejű használatát. A hot swap technológia és a nagy kapacitású kábelezés hosszabb működési időt tesz lehetővé; az akkumulátor típusától függően, amely megduplázható. A gyártó gondoskodik még: egy új akkumulátor Volt mérőről, D-Tab tápegységről és USB videó kimenetről.

www.broadcast-solutions.de/hu




 






 

.



Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.069069 másodperc.