MédiatechnikaBye-bye Amsterdam

Médiatechnika | 2020. Április 23., Csütörtök 18:00

Az ISE kiállítás végleges áthelyezésére vonatkozó döntés 18 hónapos kutatás felmérés után született meg. 2021-ben az ISE február 2-5-között, a Fira de Barcelona kiállítási komplexumban található Gran Via-ban kerül megrendezésre Spanyolországban.

kiall_cikk.jpg...........

Már egy ideje suttogták a pletykák, hogy az ISE áthelyezi a kiállítását Barcelonába. Ez a hír hivatalosan is bejelentésre került most Amsterdamban. Tehát 2021-ben az ISE február 2-5-között, a Fira de Barcelona kiállítási komplexumban található Gran Via-ban kerül megrendezésre Spanyolországban.

Az ISE kiállítás végleges áthelyezésére vonatkozó döntés 18 hónapos kutatás felmérés után született meg. A kutatásban a RAI Center lehetőségeit vizsgálták. Az ISE kiállítók és a látogatók évenkénti növekedése megközelítette a 10% -ot, ezt a bővülést már nem képes a népszerű amsterdami helyszín követni, ezért új helyszínt kellett találni.

Az ISE 2018-ban 80.923 résztvevőt vonzott, akikből 22.000 első ízben látogatta meg a kiállítást, miközben 1.296 kiállító 53.000 nettó m2 területet épített be 15 csarnokban. A bejelentést követően 2019-ben az ISE ezen rekord szintű adatokon túl tovább növekedett.

Mike Blackman, az ISE ügyvető igazgatója így kommentálta az áthelyezést: „A RAI Center és Amsterdam egy fantasztikus helyszínt biztosított számunkra. Bennük egy nagyszerű és együttműködő partnerre találtunk, akik nélkül nem lehetett volna ilyen sikeres az ISE. Azonban a folyamatosan bővülő kiállítói igények, valamint a résztvevők számának jelentős növekedése, azt mutatta, hogy a limitált terület már veszélybe sodorná a kiállítás ésszerű fejlődését. Ezért, minden erőfeszítésünk ellenére, meg kellett hoznunk a sajnálatos döntést, fájó szívvel el kell hagynunk Amsterdamot.”

 

(MT)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.212200 másodperc.