MédiatechnikaDatavideo az IBC-n

Médiatechnika | 2017. Október 01., Vasárnap 12:00

A táskastúdióiról és mobil, kompakt megoldásairól ismert gyártó folyamatosan fejleszt.

Az ember nem is gondolná, hogy mit, mert ezek a berendezések olyan kiforrottak, hogy nincs szükség update-re, vagy mégis? Nos a könnyen hordozható táska stúdió kategóriában mutatkozott a GoKits, amely egy teljesen új terméksor a hordozható élő videó gyártás alkalmazások között.

 

belso1.jpg

 

A Datavideonak számos megoldásai vannak hordozható képkeverőkre, azonban a GoKits-el egy komplett gyártóegységünk lehet kamerától enkóderig. Hét különböző GoKit összeállítás szolgálja ki az igényeket. Az egységek üzemeltetéséhez egy vagy két fő elegendő, ők képesek felépíteni, kezelni majd lebontani a komplett szettet. Minden fajta produkció a két kamerástól a nyolc kamerásig kiszolgálható velük. A Kittek egyéni kialakításúak, egy erős hordozó táskában kapjuk őket, amelyek párosíthatók másik GoKittel, vagy a kézitáska képkeverőkkel (HS-1200, HS-1500T, HS-2200, HS-2850).

 

belso2.jpg

 

A táskán belül nem csak a legfőbb berendezések kaptak helyet védőszivacs között, hanem minden egyéb is pld: tápegység, videó kábelek adapterek stb. Már blokk kamerák is elérhetők a Datavideó kinálatában, itt van pld. a BC-200 ami 4K (3840 x 2160, QFHD) 30P kamera infravörös távvezérléssel. Ideális megoldás videó és web stúdiókban, esemény és konferencia termekhez, színházakhoz, 12X optikai zoom és 2X HDMI kimenet jellemzi. A kamera támogatja a SONY VISCA protokollt, ez biztosítja, hogy az eszköz vezérelhető RS-422 , vagy DVIP interfészen keresztül. Tally, vagyis adásjelzés is tartozik hozzá.

 

www.studiotech.hu

www.datavideo.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.089673 másodperc.