MédiatechnikaEpson projektorok az ISE 2018-on

Médiatechnika | 2018. Február 07., Szerda 09:00

4K, 3 LCD

Az Epson bejelentett két új, fix telepítésű 3LCD lézerprojektort: a EB-L12000Q típust, a vállalat első 12 000 lumen fényerejű, valós 4K felbontású 3LCD projektorát¹, valamint a EB-L20000U típust, az Epson első modelljét a népszerű, kompakt, 20 000 lumenes, fix telepítésű WUXGA projektorok között. Ezeket a projektorokat úgy tervezték meg, hogy bővítsék az Epson termékvonalát a felső kategóriás, bérelhető AV berendezések között, és rendezvényeken, fesztiválokon, turisztikai látványosságokon, nagy előadótermekben, kereskedelmi vásárokon vagy bevásárlóközpontokban, valamint vállalati és oktatási célokra lehessen alkalmazni őket.

 

Az EB-L12000Q és az EB-L2000U burkolata egyforma – könnyű, kompakt kivitel jellemzi, ezáltal a projektorok könnyen integrálhatóak a meglévő infrastruktúrába. Mindkét modell kompatibilis ugyanazzal a 4K-kompatiblis objektívvel is, amelyet az Epson EB-L1000 sorozatú projektorai használnak, így ha a célterületen 4K felbontásra szeretne váltani, nem kell több pénzt költenie az objektívek cseréjére. A HDR-t mindkét modell támogatja PQ-n és HLG-n keresztül is.

 

belso.jpg

 

A telepítést nemcsak a kompakt burkolat könnyíti meg, hanem a kivitelezés is, így a projektorok bármely szögben telepíthetők és vetítőképesek, beleértve az álló módot is. A távoli diagnosztikát és beállítást lehetővé tévő beépített kamera együtt használható az Epson új, Professional Projector Tool nevű segédprogramjával, amellyel több projektorból álló rendszerek telepíthetők, valamint a legkorszerűbb technikák alkalmazhatók, például az edge blending és a vetítési leképezés. Továbbá a cserélhető illesztőkártyák nagyobb rugalmasságot és jövőbeli alkalmasságot biztosítanak a később megjelenő interfészekhez és átviteli szabványokhoz.

 

A szigetelt borításnak és a tartós, szervetlen foszforkerék technológiának köszönhetően ezek az új projektormodellek minimális karbantartási igény mellett érnek el kiemelkedő megbízhatóságot, az Epson 5 éves, 20 000 órás garanciát vállal rájuk, és nincs szükségük lámpacserére, így biztonságosan helyezhetők el nehezen hozzáférhető területeken is.

 

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért felelős termékmenedzsere úgy fogalmazott: „Az Epson számára fontos pillanatot jelentett, amikor beléphettünk a 4K világába, ezért azt akartuk, hogy jól süljön el a dolog. Szerintem ezt az EB-L12000Q-val elértük, hiszen ez a gép nemcsak elképesztő felbontással rendelkezik, hanem a kölcsönzési és telepítési szektor által igényelt különféle funkciókkal is, például fordított kompatibilitású objektívekkel és cserélhető illesztőkártyákkal. Az EB-L20000U ugyanilyen fontos számunkra, mivel a kompakt, 20K fényerejű WUXGA gépek komoly versenyképességet igénylő kategóriájában ez az első belépő szintű termékünk, ugyanolyan funkciókkal, mint 4K-s testvére, ezért ezt is nagyon egyszerű integrálni a meglévő környezetbe.”

Az EB-L20000U 2018 novemberétől, az EB-L12000Q pedig 2019 januárjától lesz kapható.

 

http://www.epson.hu


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.065282 másodperc.