MédiatechnikaEVS IBC előzetes

Médiatechnika | 2019. Július 14., Vasárnap 19:00

Tovább haladnak a megkezdett úton, az élő műsorok gyártóit számos meglepetés várja a RAI Centerben

Innovatív tervezés és a legújabb technológiák, beleértve az automatikus tanulást és a natív IP támogatást, mindezt erősen új gyártási folyamatokban és történetmesélési megoldásokban a 8.B90-es standon. Az EVS prezentálja a jövő gyártási megoldásait, élő gyártást mint szabványt ajánlással, elérhető alacsonyabb költségek mellett. Teljes együttműködés és integráció más gyártók eszközeivel, ezek szintén részben új, vagy frissített megoldásokként jelentkeznek a kiállításon.

Bemutatkozik az új Autonóm Kamera Rendszer

Az IBC résztvevői egy új, automata, többkamerás helymeghatározó és keretező rendszert láthatnak, amely valós időben elemzi a robotkamerák képeit, és irányítja ezeket a kamerákat az élő akcióhoz a megfelelő zoom segítségével. A tervezett és tesztelt precíz mimika utánozza az emberi kameramanok mozgásait, a megoldás egy gépi tanulási folyamat a VIA Mind által lehetővé tett, az EVS Al-driven funkciójával és segéd összetevőkkel erősített rendszer, amely segíti az operátorokat a hatékonyabb és kreatívabb feladat megoldásban.

 

 

automated-camera.jpg

Az új megoldás zökkenőmentesen integrálódik az EVS X-One egységes gyártó rendszerrel. Az X-One maximum hat kamera jelet ingestál, nem számít, hogy a forrás ember által mozgatott kamera, autonóm kamera, vagy vegyesen mindkettő, - alacsony költség, broadcast standard élő gyártás, kis és közepes eseményekre szabva.

További újdonságok a standon…

www.evs.com

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.173567 másodperc.