MédiatechnikaFehérorosz fejlesztés Grass Valley-vel

Médiatechnika | 2017. December 12., Kedd 11:00

A Belorusz STV csatorna Grass Valley berendezéseket választott élő műsorai gyártásához.

A Grass Valley a helyi rendszerintegrátor céggel, az Offtech-el dolgozott együtt a legjobb programlebonyolító megoldáson a Sztolicsnoje Televigyénje-nek (STV) Minszkben, növelve a minőséget és hatékonyságot az élő közvetítésekben és a stúdió hírgyártásban.

 

STRATUS.jpg

 

Az opciók alapos megvizsgálása után az STV nyolc LDX 80 kamerát, egy GV STRATUS hírszerkesztő csomagot, K2 Dyno visszajátszó rendszert és két GV Korona K-Frame V-sorozatú képkeverőt és egy 3RU Densité 3 Frame szignál processzort, monitorozáshoz, ingest kapcsolóteremhez, valamint élő és fájl-alapú tartalmakhoz választott. Mindezen túl egy NVISION 8140 Hybrid router mellet is döntöttek.
Az STV az egyike a három nemzeti TV csatornának, amely Fehéroroszországban közvetít. A csatorna főleg hírgyártással foglalkozik, de készítenek talk show-kat, dokumentumfilmeket, tájékoztató és szórakoztató műsorokat is.

 

csoportbelso.jpg

 

A beszerzés egy nagyobb terv része volt ami SD formátumból HD-re átállást valósít meg a gyártásban és adáslebonyolításban. Az átállás igen rövid idő alatt valósult meg mivel az STV folyamatosan halad a hírgyártás MAM rendszerének installálásával is. A GV Korona K-Frame V-sorozatú mixerekkel az STV megszerezte azt a rugalmasságot, ami egy híradó stúdióban szükséges. A K-Frame V-sorozatú 36x18 mátrix támogat: SD, HD és 4K UHD jeleket 4 osztásos és 2SI módban, kezel 3 M/E-t, plusz további két videó processzort (VPE) további kulcsolásokhoz és keverésekhez. A mindössze 3RU magas V-sorozat kis helyre installálható és bármely Grass Valley mixer panellel használható.

 

dinobelso.jpg

 

A GV Korona panel és a K-Frame V-sorozat párosításával az STV képvágói gombnyomással elérik a V-sorozat összes képességét. Az élő gyártás munkafolymata egy K2 Dynoval bővül, a különlegesen felhasználóbarát lassítórendszer az AnySpeed technológiával gondoskodik a legfinomabb visszajátszásról, amely bármely sebességű lehet nullától 200%-ig. A DynoZoom eszköz pan/zoom funkciókra képes, amely nagy frame rátájú kamera rendszerekhez használható, például: 3X 1080p, 6X és 4K UHD.


www.grassvalley.com



Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.100824 másodperc.