MédiatechnikagreenMachine

Médiatechnika | 2018. Április 27., Péntek 13:00

a LYNX Technik új szoftver alapú jelfeldolgozó eszköze

A "zöldGép" egy gyökeresen új koncepcióval valósítja meg feladatát. Kötött felhasználású megközelítés helyett, a greenMachine® egy univerzális hardver megoldásra épít, melyre különböző feladat specifikus applikációk tölthetők le, a kettőt pedig egy hatékony vezérlő szoftver fogja össze.

 

belso1.jpg

 

Különféle, két- és négycsatornás készülék közül lehet választani, megfelelő feldolgozási kapacitással és interfészekkel. A különböző funkciók aktiválása a greenStore® webshopon megvásárolható alkalmazásokkal lehetséges, így az eszköz testre szabható adott igényeknek megfelelően. Az applikációk bármilyen sorrendben, bármilyen kombinációban felhasználhatók, és ez által szinte bármilyen feladathoz megoldást nyújthatnak. A szoftveres applikációk száma folyamatosan bővül az igények és a technológia fejlődésével és ennek köszönhetően a greenMachine® egy valóban időtálló befektetést jelent tulajdonosa számára. Új szabványok bevezetése sem jelent többé újabb hardver beruházást, elegendő a megfelelő applikáció cseréje vagy frissítése.

 

GreenMachine.jpg

 

A greenGUITM vezérlő szoftver, mely a greenMachine® rendszer része, forradalmian hatékony vizuális felületen teszi lehetővé a jelfeldolgozó rendszer paramétereinek beállításait. Ez a felület a “greenUniverse” aminek a segítségével egy felületen kezelhető a rendszerben rendelkezésre álló összes eszköz és applikáció. Lehetővé teszi a teljes rendszer globális áttekintését de pár kattintással részletes betekintést ad az egyes jelutak beállításaiba.

A felhasználóknak lehetőségük van megépíteni saját greenMachine® rendszerüket a megfelelő hardver és applikációk kiválasztásával, de választhatnak a népszerű konfigurációk alapján előre összeállított csomagokból. Ezek a csomagok tartalmazzák a hardvert és szükséges applikációkat, kulcsrakész megoldást adva kifejezetten kedvező bevezetési áron.

 

www.rexfilm.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.063886 másodperc.