MédiatechnikaISE 2018

Médiatechnika | 2018. Január 28., Vasárnap 19:00

Integrated Systems Europe, Február 6-9.

Korábban már írtunk az ISE-ről mint kiállításról. Azonban a tematika és a már ismert programok publikálása korán sem ad teljes képet arról, hogy mi is tulajdonképpen az ISE?

Kiállítás, szemináriumok csokorba szedése, oktatási rendezvény, díjkiosztó gálák sorozata, netán az IBC testvér eseménye? Azt kell mondjuk, hogy egyik se, vagyis inkább a felsoroltak összessége, átgondolt és precíz megszervezve és négy napba belesűrítve.

 

ISE_event_date_icon_2018-Other 2.jpg


Kiket szólít meg az ISE?

Mindazokat akik az AV rendszerekben, tömeg kommunikációban, távközlésben, a broadcast közvetítésben, valamint ezen területeket érintő, vagy hozzájuk kapcsolódó szegmensben tevékenykednek. Nos az előző években a show, - ez is lehet egy definíció az ISE-re, - számos, un. technológiai zónát foglalt magába, számszerint összesen hatot, amely most hétre bővült az XR Technology-val. Az XR-t nevezik Cross Reality-nek is, ami gyakorlatilag a virtuális valóság kiterjesztett változata.

Az alap tematikák: a Hang és Élő esemény technológiák, Digital Signage, Oktatás, Élettér megoldások, Intelligens épületek, és Kommunikáció. Hogy a látogató ne vesszen el a standok sokasága között, a kiállítás szervezői hat különböző útvonalat terveztek, melyeket követve biztosan nem maradunk le semmiről. Ezek kis nyomtatott papír és jelölt térképek formájában lesznek elérhetők, de lesz okostelefonra letölthető változat is. De ez még csak a klasszikus „show floor”, hol van még a számos egyéb előadások, szemináriumok és workshopk?

 

_62A2926.jpg

Szakmai előadások, fórumok.

A rendezők az AVIXA és CEDIA a RAI Center területén kialakítottak három, nagyméretű előadótermet, ahova a legnépszerűbb előadásokat szervezték. Előre történő helyfoglalás erősen javasolt, a nagy érdeklődésre való tekintettel. Az un. Early Bird Discount (Korai Madárka Kedvezmény) bevetése célszerű volt, mert az árak borsosak az ilyen szemináriumokra, nem is csoda, hiszen ezeken a téma emblematikus alakjai tartanak előadást. A már említett, előre kidolgozott útvonalak egyedi betekintést engednek a piac rejtelmeibe. Érdemes tehát választani közülük. Biztos nagy zsongás veszi majd körül Florian Rotberg és Bob Snyder jelenlétét a Digital Signage túrán, az előbbi úr a Digital Signage Csúcstalálkozó, utóbbi pedig az Intelligens Épületek Konferencia elnöke. A túra célja a professzionalisták és végfelhasználók elé tárni a legfrissebb termékeket. Jelen esetben a legújabb megjelenítőket, a bel és kültéri LED megoldásokat, tartalom menedzsment rendszereket. Ez a forgatókönyv minden tematikára azonos, érdemes egy-egy ilyen több órás túrához csatlakozni, mert így valóban átfogó és naprakész információkat kapunk elsőkézből a legjobb szakemberektől és a leghangsúlyosabb gyártóktól. Jó hír viszont, hogy ezek a túrák ingyenesek!

 

_62A7109.jpg


Stampede - Drón Aréna

Minden bizonnyal a Pro AV ipar eddigi legnagyobb drón bemutató arénáját építik fel a Stampede Presentation Products Inc. segítségével az ISE 2018-on. A cél: még több modell bemutatása még több gyártótól, a vertikális piac minden képviselőjének jelenlétével. A Stampede a Pilóta Nélküli Járművek Egyetemével csapatot alkotva gondoskodik alkalmazás-specifikus prezentációkról, tréningekről és kis csoportos információs szekciókról. Az Egyetem számos előadáson keresztül fogja bemutatni, hogy a drónok, hogyan működnek kereskedelmi alkalmazásokban és hogyan válhatnak a hétköznapok eszközeivé, pld. a biztonságtechnika területén, a megfigyelő és ellenőrző rendszerekben, vagy légifelvételek készítésénél a filmiparban. Mindezek után, minden nap felszáll majd a Fly Cage, a Repülő Ketrec, amely egy rövid bemutatóval fogja demonstrálni, hogyan is használható egy speciális drón kereskedelmi alkalmazásban. Nem titkolt cél, hogy az arénából úgy távozzanak a látogatók, hogy üzleti stratégiájukba felveszik egy drón beszerzését. A “drónizmust” erősítendõ, minden nap kisorsolnak egy drónt, nem kell mást tenni, csak a névjegyünket kell bedobni az ott kihelyezett szerencsekerékbe.

 

_62A6926.jpg

Különleges érdeklődésű csoportok kezelése az ISE programokban


Az ISE szervezői évente számos olyan programot állítanak
el, amelyek speciális érdekcsoportok tematikájával találkoznak. Ezek a programok az ISE és az egyesületek, a médiapartnerek, a vállalatok vagy a tanácsadók közötti formális partnerséget jelentik, amelyhez különböző vertikális piaci szektorok felső vezetőit hívják meg, hogy megtekinthessék a show-t, és részt vegyenek egy speciálisan prezentált ISE tapasztalatcserében. A kiállítók számára ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy találkozzanak a végfelhasználók vezetői csoportjaival.

 

IMG_4529.jpg

 

Az ISE 2018 kiállításon hét különleges érdekcsoport foglalkozik a speciálisan kuratált programokkal:

 

AV-SOLUTION PARTNER:

audiovizuális médiatechnikai hálózat 14 tagvállalattal, 21 helyszínen Németországban, Ausztriában és Svájcban.
AV FELHASZNÁLÓI CSOPORT:

több mint 650 tagú közösség, AV és végfelhasználói szakemberekből áll.
C3: Az izraeli médiavállalat, az emberek és a számítógépek zászlóshajója, és az egyetlen hivatalos fórum az IKT-szektor számára.
RENDEZVÉNY PARTNER:

A Musik Media Verlag tulajdonában van - németországi székhellyel rendelkező vezető médiavállalat, amely B2B-technológiával foglalkozó folyóiratokra, eseményekre és digitális termékekre szakosodott.
PFM: Az IML Csoport Üzlethelyisége és a létesítménygazdálkodási magazin beszámol a létesítmények ágazatának legújabb fejleményeiről.
SCHOMS: A brit felsőoktatásban dolgozó felső vezetők szakmai testülete
SIEC: Systems Integration Experience Community a rendszerintegrációs piac olasz egyesülete.

 

IMG_8415.jpg

 

Az Audio szegmens is a „Különleges Csoportok” tematikához tartozik, és mint ilyen növeli a jelenlétét az ISE-n.

 

Az AudioForum konferenciára, hétfőn a RAI Amszterdamban kerül sor. Az AudioForum konferenciára február 5-én kerül sor, amely összekapcsolja a pro audio és telepítési üzleti közösségeket, hogy együtt összpontosítsanak az integrált technológiákra és a munkafolyamatokra. A Connessioni vállalat által készített teljes napi konferencia minden ISE résztvevő számára nyitva áll, melyet idén az Audio Engineering Society (AES) együttműködésével szerveznek. A konferencia három fő témára fog összpontosulni: Digitális audio streaming, Audio tervezés audio IP-n keresztül, és a digitális audio protokollok. Előadás hangzik el a továbbfejlesztett munkamenetek és hangsugárzók, audio hálózatépítés témában, melynek előadója Umberto Zanghieri, a ZP Engineering alapítója, továbbá Audio tervezés audio IP-n keresztül támakörben Donato Masci, Acoustic Designer előadásában. A Digitális audio protokolltranszfer élő rendszereken és eseményeken támakörben Ruud Kaltofen, digitális audio tervező tart előadást, érintve az akusztikai események, és az AES holland vonatkozásait. AV hálózatépítésről - Henning Kaltheunerrel, a D & B audiotechnik és az AVNU Alliance Pro AV szegmens tagjaként, a Market Intelligence és a stratégiai üzleti fejlődés vezetőjeként tart prezentációt.

 

_MG_9678.jpg


 

Több mint 150 előadás a kiállítás három színháztermében

 

Az ISE résztvevői kihasználhatják az egyedülálló lehetőséget, hogy meghallgassák az ISE Show Floor Theaters vezető technológiai és üzleti szakembereit. A 2018-as évben három színház található három külön csarnokban, amelyek mindegyike azzal a céllal jött létre, hogy a show minden napján csúcstechnológiás tartalmat kapjanak a látogatók.
Minden színház a vezető gyártók, tanácsadók, partnerek és végfelhasználók széles választékát kínálja 30 perces előadásokkal. A hangsúly az értékes iparági tudást és intelligenciát átadni a hallgatóságnak, valamint bemutatni élvonalbeli projekteket esettanulmányokat, munkafolyamatokat, technológiai innovációt és
üzleti megoldásokat.

 

IMG_3949.jpg

 


Az ISE 2018 színházai: AVIXA Commercial Solutions Theatre, melyet a Crestron - Hall 8 szponzorált; A CEDIA Smart Building Solutions Theatre, melyet a KNX - Hall 9 szponzorált; AVIXA Uni
fied Communications Solutions Színház, melyet a Crestron - Hall 11 szponzorált.
A Commercial Solutions Theatre a legszélesebb területet fedi le, és bemutatja az összes szektorból származó előadást, beleértve az audiot is. A Smart Building Solutions Theatre integrálja a lakossági szektort, míg az Unified Communications Solutions Theatre továbbra is az egyik legnépszerűbb a bemutatón a kommunikációs csatornáival.

Technika kirándulások fókuszában az AV installációk állnak.

 

_62A8725.jpg

 

A speciálisan lebonyolított kirándulások bemutatják az egyedi projektek mögött rejlő részleteket, beleértve az ügyfélcélkitűzést, miért, hogyan és hol használják a technológiát, valamint az alapvető tervezési elveket.
Az első túra, február 5-én, hétfőn 13: 00-18: 00 között kerül megrendezésre, a
hollandiai Canon Arnhem Szabadtéri Múzeumban. A részben földalatti kiállítás, amely 2017 szeptemberében nyílt meg, megvizsgálja a kőkorszak óta a holland történelem csúcsait és mélypontjait, és több mint 12 múzeumi gyűjteményből állít össze történelmi tárgyakat. A telepítés a legújabb audiovizuális, informatikai hálózatok és megjelenítési technológiákból áll össze.

 

IMG_7633.jpg

 

A következő túra a This is Holland február 6-án, kedden, 18: 00-20: 00 között. A résztvevők virtuális repülési élményt fognak kapni, amely a holland virtuális helyszíneken halad át, a legfrissebb mozgás- és vetítési technológiákkal. A tapasztalat interaktív és oktató tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a fedélzeten repülni tud, mint egy madár, és csodálhatja az ország sokszínűségét, szépségét és gazdagságát. A tervező - Szabadidő Szakértői Csoport.
Az ISE Tech Tours szabadon elérhető az első látogató
k számára, de a helyek igen korlátozottak, cselekedj gyorsan, hogy lefoglald a helyet.

 

Nos, mint látható lesz mit nézni és hallgatni Amsterdamban az ISE 2018-on. Itt most nem egy teljes programfüzetet akartunk közreadni, hiszen lapunk teljes terjedelme sem lenne elegendő rá, - csupán csak tallóztunk a kínálatból. Aki teheti ne hagyja ki ezt a februári szakmai non plus ultrát!

 

 https://www.iseurope.org/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.065682 másodperc.