MédiatechnikaISE 2021 – majdnem Barcelona

Médiatechnika | 2021. Június 15., Kedd 08:00

A pandémia átírta a forgatókönyvet. Az ISE az idén júniusban került megrendezésre a Fira de Barcelona Gran Via kiállítási komplexumban. A neve is kissé megváltozott, az „ISE @ Barcelona” az első az élő hálózatos és helyi kiállítási események sorában.

1-700.jpg

...

A személyesen résztvevők látogathatják a kiállítók standjait, köztük: Alfalite, AVI-SPL, Barco, Biamp, Control4, Equipson, LANG, NEC, Panasonic, Sharp, Shure és sok mást. De ezen túl elérhető volt a tartalmak széles választéka és kedvező hálózati lehetőségek is. A Fira (Vásár) főszínpada a személyes tartalom programokra fókuszált, teret adva vezér előadásoknak, interjúknak, iparvezetőknek és mélyreható vitafórumoknak. Mindez kiegészült a teljesen új AV Experience Zone-al, ami egy speciális terület a Gran Via-ban, létrehozásában az AVIXA társult tagként vett részt. Itt 15 vezető spanyol integrátor tartott bemutatót a két nap során. A spanyol nyelvű előadások lefedték a kiskereskedelem, vendéglátás, együttműködés, oktatás és digital signage szektorokat, valamint új üzleti és újraindítás lehetőségeket tártak fel. Az ACCIÓ a Katalán Kormány Üzleti Verseny Ügynöksége volt a házigazdája egy dedikált kiállítási zónának, amelyben katalán vállalatok példázták az innovációt és a nemzetközi piacra kerülés lehetőségeit. Az ACCIÓ az ISE-vel és a TNW-vel is együttműködve három induló nemzeti szekciót szervezett a főszínpadra, bemutatva néhány fiatal katalán vállalkozót.

...

2-700.jpg

...

ISE Digital – az AV jövője

A kétnapos tartalom fesztivál a CISCO technológiára épült. A platform intuitív, digitális tv-stílusú tartalom menün keresztül, bekapcsolt, szórakozatott és informált az eseményről. Az élő és az on-demand tartalom átfogó programjával elindul az ISE Digital, amely a barcelonai rendezvénnyel párhuzamosan, június 1–2-én futott, és igény szerint elérhető lesz a következő hetekben, újraindítva élő frissítésekkel a müncheni, amszterdami és londoni eseményekről.

...

3-700.jpg

...

Az „AV jövője” feltárásával az ISE Digital kiemeli az üzleti növekedést és lehetőségeket, miközben megoldásokat mutat be a világjárvány határaiból kilépő iparág kontextusában. Az ISE Digital a TNW, az AVIXA, a CEDIA és az ISE partnereinek gondozásában napi gondolatvezetést és piaci intelligenciát mutat be, és betekintést nyújt arra, hogy a legújabb technológiák hogyan képesek jövőben biztosítani az üzleti életet 2022-ben és azon túl.

Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója kifejtette: „Büszkék vagyunk arra, hogy az ISE Digital területén partnerkapcsolatban állunk a CISCO-val. Az iparral így együttműködve jelentős lehetőségeket fogunk biztosítani a csapatok és az egyének számára, hogy találkozzanak ügyfeleikkel, megtapasztalhassák a termékinnovációkat, és természetesen építsék hálózatukat.”

...

4-700.jpg

...

A nagyszínpadról származó élő tartalom és a fókuszált technikai számok, betekintést nyújtanak a legfontosabb technológiai szektorokba, élénk beszélgetések inspirálására és felkeltésére irányulnak, lehetőséget biztosítva a résztvevők számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek, ötleteket osszanak meg és kérdéseket tegyenek fel. A témakörök körébe tartozik a Digital Signage, az élő esemény és hangtechnika, a munkahelyek evolúciója, a digitális tanulás, az intelligens épületek és az XR a mindennapjainkban.

Mike Blackman hozzátette: „Legyen szó globális esettanulmányról, szakértői prezentációról, kerekasztalról, vezérigazgatói interjúról vagy termékbemutatóról, az ISE Digital látogatói új és lenyűgöző módon ismerkednek meg a legújabb újításokkal. Mindezt örömmel osztjuk meg az AV ipar résztvevőivel.”

...

5-500.jpg

...

A digitális résztvevők hozzáférhetnek akár élőben, akár felvételről: interjúkhoz, panelbeszélgetésekhez, márkahírekhez, termékhírekhez, bemutatókhoz és egyebekhez.  Az ISE Digital exkluzív prezentációkat kínál a világ vezető technológiai és szolgáltatói beszállítóinak részvételével, valamint a platformon keresztül online hozzáférést biztosít közvetlen kapcsolatba lépéshez. A látogatóknak lehetőségük lesz kommunikálni az előadókkal, a szponzorokkal és más résztvevőkkel, csatlakozhatnak egy kerekasztalhoz stb.

...

6-500.jpg

...

ISE Live – regionális események

A négy élő ISE esemény indult el a Fira de Barcelonában párhuzamosan. A látogatók gazdag tartalmi programra, minőségi üzleti hálózatokra és vezető márkák kiállítóira számíthattak.

A program ismertetésével Blackman kifejtette: „Az ISE élő események Európa négy vezető AV központjában lehetővé teszik iparunk számára, hogy újra kapcsolatba lépjünk egymással.  Minden helyi esemény két teljes napos hálózatot biztosít biztonságos, nyugodt környezetben - tökéletes a kapcsolattartók és kollégák felzárkóztatásához. Minden esemény kedvező lehetőséget nyújt új, nagy értékű kapcsolatok kialakítására, beleértve a vezető installátorokat, rendszer integrátorokat és végfelhasználókat."

Az élő események tervezett időpontjai:

ISE @ Barcelona június 1-2, Fira de Barcelona, Gran Vía

ISE @ Munich június 8-9, MAC Forum, München

ISE @ Amsterdam június 15-16, RAI, Amsterdam

ISE @ London június 23-24, Evolution, London

...

7-700.jpg

...

Minden eseményen a világ vezető technológiai és megoldási szolgáltatói vesznek részt, akik mindannyian szeretnék bemutatni legújabb innovációikat.

„Úgy gondolom, hogy ez a megközelítés tükrözi a szándékainkat, a körültekintő és biztonságos személyes találkozók iránti vágyat, amely megerősítheti az üzleti kapcsolatokat és elindíthatja a növekedést. Megtiszteltetés számunkra, hogy képesek vagyunk ezeket felajánlani közösségünk számára.” - tette hozzá David Labuskes, az AVIXA vezérigazgatója.

...

9-700.jpg

...

„Az ISE sikere széles iparági támogatásra épült, és ezért hoztuk meg ezeket a döntéseket. Várakozással tekintünk egy kiállításra, ahol közösségünk újra együtt lehet ”- kommentálta Giles Sutton, a CEDIA közös vezérigazgatója.

www.iseurope.org

Seiler György

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.067052 másodperc.