MédiatechnikaKövetkező generációs kamera a Panasonic-tól

Médiatechnika | 2019. Május 07., Kedd 17:00

Az 1 collos MOS hozzávetőlegesen 15,030,000 pixelt teljesít, egyedülálló mélységélesség mellett, kiváló egyensúlyt teremt a képminőség és az érzékenység között.

Az AG-CX350 4K HDR kamkorder gyakorlatilag kombinálja a tartalom készítők számára a videó felvétel, az élő adás és a kommunikáció lehetőségeit. Jellemző a 4K/UHD felbontás és a 10-bites mélység, HDR kompatibilis képminőség, számos felvételi formátum, könnyű súly, alacsony fogyasztás. A kamerát felszerelték a RTMP/RTSP funkcióval élő streaminghez és  NDI HX-ready IP konnektivitással is élő kamera alkalmazáshoz, jelentősen kibővítve a használhatóságát, - és túlmutatva a konvencionális hírgyűjtésen és felvételi alkalmazásokon, - nagy választékban kínál hasznos jellemzőket professzionális felhasználók számára.

 

belso1.jpg


Nagylátszög 24.5 mm, 20x optikai zoom i.Zoom-al

Ez a jellemző az ipar egyik legnagyobb látószöge, minimális torzítás mellett és konverter lencse használata nélkül. A 20x optikai zoom 490 mm teleobjektívig (35mm-es rendszerben) dolgozik, ezen túl az i.Zoom lehetővé teszi a zökkenőmentes zoomolást 32x-ig HD-ben, vagy 24x UHD-ben, a felbontás csökkenése nélkül. Digitális zoom is elérhető: 2x/5x/10x lépésekben.

Nagy felbontás, nagy érzékenység, 1 collos 4K MOS képérzékelő

Az 1 collos MOS hozzávetőlegesen 15,030,000 pixelt teljesít, egyedülálló mélységélesség mellett, kiváló egyensúlyt teremt a képminőség és az érzékenység között. Számos formátumot támogat: UHD (3840 x 2160), FHD, HD és SD, mindezt az összes módban croppolás-mentesen. A MOS érzékenysége high sensitive módban F12 (60 Hz) és F13 (50 Hz) UHD és FHD-ben

Integrált 5-tengelyes hybrid képstabilizátor

A kamkorder jellemzője a beépített képstabilizátor, amely kombinálja az optikai és elektronikus kamera rázkódást kompenzáló funkciókat. A rázkódásokat 5 tengelyirány mentén kompenzálja 3 módban, beleértve az UHD-t is, alsó látszög, felső látszög és minden más instabil körülmények között. Három mód közül választhatunk: Normal, Stabile (fix frame felvétel) és Pan/Tilt (tényleges svenk és billentés).

 

belso2.jpg


HDR-megfelelés HLG (Hybrid Log-Gamma)

Az AG-CX350 jellemzője a HLG a HDR támogatáshoz. Ezzel érhető el a széles dinamika tartomány megjelenítése egy HDR kompatibilis TV monitoron. 8 gamma mód közül választhatunk: HD, SD, FILMLIKE 1, FILMLIKE 2, FILMLIKE 3, FILM-REC, VIDEO-REC, HLG).

Intelligens AF és fókusz segéd

A kamera autó fókusz rendszere tartalmaz egy micro drive fókusz egységet, amely elvégzi a nagysebességű élességállítást, csodálatos követési és stabilitási jellemzők mellett. Lehetséges manuális fókusz asszisztens is (bővített és csúcs) szimultán megjelenítésben

Három manuális gyűrű

Zoom, fókusz és írisz állítási lehetőség retesz érzettel profiknak.

Vezetékes/vezeték-nélküli távvezérlés

Remote terminálon keresztül 2,5 mm mini jack, vagy vezeték-nélküli iOS, vagy Android eszközökön keresztül.

HEVC kodek magas képminőséghez, 10-bit UHD/60p felvétel alacsony bit rátával

Az AG-CX350 számos formátumot képes rögzíteni, különböző tömörítések mellett. Képes  UHD/60p videot rögzíteni SD kártyára. De jellemző az új, nagy hatékonyságú HEVC kodek  (LongGOP, 10-bit, 4:2:0, MOV) .

10-bites változtatható frame ráta (VFR) kivágás-mentesen

UHD-ban a felvétel 1-60 fps-ig lehetséges. Full HD-ben szuper lassítás lehetséges maximum 120 fps-al. Mindkettő kiváló minőségű 10 bites, teljes, kivágás-mentes képkocka.

Kettős kártyafoglalat, nagyobb felvételi biztonság

Két SD kártyafoglalatba használhatunk: SDXC/SDHC/microP2 kártyákat, így korlátlan felvételi hosszúság érhető el. Szimultán rögzítéssel tovább nő a biztonság.

 

belso3.jpg


RTMP/RTSP-kompatibilis HD streamelés

HD streaming lehetséges a felvételek készítése közben. Mindkét eljárás: RTSP és RTMP kompatibilis a Facebook, YouTube, és más szolgáltatókkal.

Könnyű IP kapcsolódás: előinstallált NDI | HX

Az AG-CX350 az ipar első olyan kamerája, amely támogatja a NDI | HX9-et. Ellátták NDI | HX móddal, ami biztosítja a videó jeltovábbítást és a kamera vezérlést, külső konverter használata nélkül, IP kapcsolaton keresztül.

További jellemző a szimultán megjelenítés nagy fényerejű, nagy felbontású LCD-n és nagy felbontású OLED keresőn, a broadcast osztályú képminőség állítási lehetőségek hatalmas választéka, valamint a 24-bites PCM nagy felbontású audio támogatása.


https://pro-av.panasonic.net/

 

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.181173 másodperc.