MédiatechnikaMedia Links és VIDI Oroszországban

Médiatechnika | 2021. Június 10., Csütörtök 05:00

A Media Links, a média IP technológia és úttörője a rendszerintegrátor VIDI GmbH-val közösen létrehozott egy hardver-szoftver kombinált professzionális szolgáltatást, amelyet a Rostelecom az orosz állami országos média hálózat frissítésére választot.

MDP3020_1_700.jpg

 

A hatalmas hálózat több mint 7000 km-en és 7 időzónán keresztül feszül Oroszország szerte, közel 43 regionális és helyi stúdiót köt össze a moszkvai központtal. A legutóbbi projekt szakaszban a 43 stúdiót korszerűsítették, beépítették a redundáns, szabványoknak megfelelő MDP3020 IP médiaátjárókat, biztosítva így a kapcsolatot a több formátumú video / audio jelátvitelhez, valamint az egyidejű adat- és vezérlőjel átvitelhez. A hálózatkezelő szoftvert nemrég frissítették a legújabb verzióra, amely számos új funkciót támogat.

A németországi Darmstadtban található VIDI és orosz leányvállalata, a VIDI Integration OOO támogatást nyújtott a tervezési szakaszban, beleértve a hardvert, az előkonfigurációt, a tesztelést és a távoli támogatást a teljes telepítés során. Karsten Winterberg, a VIDI GmbH vezérigazgatója így nyilatkozott; "Valódi kihívást jelentett egy ilyen frissítés biztosítása egy futó rendszeren a szolgáltatás vagy a stúdiók csatlakozásának megszakítása nélkül. A teljes hálózatmenedzsment lefedése 7 időzónán keresztül, több hálózati operációs központ cirill betűs leírási környezetben alias nevekkel, a helyek és a felhasználói felület címkézése újabb kihívást jelentett, különösen a globális járvány közepén."

 

MDP3020_2_700.jpg

Yaroslav Khodokovskiy, a Rostelecom képviselője ezt tette hozzá: "Az RTС évek óta a Media Links hardverét használja, amelyet a VIDI szolgáltatása és tapasztalata támogat. A VIDI NMS az ügyfeleknél magasra értékelt, mivel jól ismert a rugalmasság, a megbízhatóság és a lehetőségek kihasználásának egyedülálló kombinációja miatt. A hálózat speciális igényei könnyedén integrálhatók a szoftverbe. Számunkra tehát nem volt más választás, mint a projekt következő bővítési szakaszának megkezdése a VIDI-vel és Media Links-el.”

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a Rostelecom a „Média IP-n keresztül” platformunkat választotta, arra a célra, hogy médiatartalmukat ilyen kiterjedt hálózaton keresztül továbbítsanak" - kommentálta Al Nuñez, a Media Links elnöke. "A Media Links IP-megoldások már bizonyítottak, teljesítményükről és megbízhatóságukról ismertek a legigényesebb alkalmazásokban. A németországi és oroszországi székhelyű közeli partnerünkkel, a VIDI-vel és annak képességeivel egyedülálló és lenyűgöző értéket kínálunk az RTC számára és rajtuk keresztül az orosz televíziónézők számára."

 

www.medialinks.com

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.093184 másodperc.