MEDIATECH 2018 - KARRIER

Médiatechnika | 2018. Március 07., Szerda 07:00

Egy dinamikusan működni szándékozó weboldal, főleg ha rétegtémáról szól, szakmai szempontból érdeklődő és hozzáértő munkatársakat igényel. A Mediatech - amely hosszú idő után nyomtatott formában megújult, most online is hasonló célt tüz ki maga elé!

Kedves Érdeklődő Kollégák! 


Hölgyek és Urak!

 

Szeretnénk a Mediatech web és Facebook oldalát egy nagyon dimnamikus, és az egész hazai szakterületet éríntő, átfogó platformmá tenni, amihez hozzáértő lelkes szerkesztő-munkatársakat keresünk.

Ebben az estben több szerkesztőről beszélünk, olyankról, akik regionálisan (is) vesznek részt az oldal és a print MediaTech című lap szerkesztésében... esetleg angol nyelvtudással rendelkeznek

 

A jövő "szerkesztő munkatársának" feladata:

 

1. Híranyagok küldése a saját környezetéből, ami televíziós, illetve rádiós közegben készül az ott dolgozó kollégákról, érdekesebb és technikai értelemben is figyelemre méltó helyi megoldásokról amivel sikeresen operálnak a munkájuk közben.

2. Anyagokat kis interjúkat készíteni (videokat) a kollégákkal a technikai berendezésekről, kamerákról, mikrofonokról, felvevőkről, szoftwerekről, editáló rendszerekről, melyeket nap mint nap használtok munka közben.

3. A web és Facebook oldla szerkesztése, új cikkek elhelyezése.

 

Kérjük, hogy a jelentkezést személyesen hozzám küldjétek, ez tartalmazzon egy rövid szakmai életrajzot, és a jelenlegi elfoglaltságot és persze az elérhetőséget.

 

A jelentkezéseket MEDIATECHNIKA - KARRIER cimmel azalábbi e-mail címre küldjétek.

 

soltesz.rezso@solteszreklam.hu 

 

Természetesen nem ingyen munkát kérünk...

Érdeklődve várjuk a megkeresést.

 

Előre is köszönettel: 

 

Soltész Rezső

Kiadó-szerkesztő

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.066260 másodperc.