MédiatechnikaNAGRA myCinema

Médiatechnika | 2018. Szeptember 17., Hétfő 08:00

Világelső H.265/HEVC tömörítés

Az egykori legendás NAGRA magnetofonra nosztalgiával gondolunk és megdobogtatja a szívünket, amikor egy-egy old timer példány megjelenik valahol. A patinás márka azóta más vizekre is evezett és a siker ott sem maradt el. Most a digitális mozi korszakában ismét egy mérföldkövet raktak le, egy merőben új tömörítési eljárással. 

Az új digitális tartalom tömörítő és internet szétosztó technológia növeli a hatékonyságot és a minőséget a filmszínházi filmeknél és alternatív tartalmaknál. Ez a technológia mérföldkö magasságra emelte a Nagra robusztus cloud-alapú platformját a tartalom  védelemben, streamingben, média munkafolyatokban és utómunkában. A Nagra a Kudelski Csoport tagjaként a világ független ellátója a tartalom védelem és sokmonitoros televíziós megoldásoknak és mint ilyen a digitális mozifilm gyártás történetében először alkalmazza sikeresen a Cloud technológiát és a HEVC kompressziót.

 

belso.jpg

 

A cloud-alapú tartalom mint szolgáltatás (CaaS) jelenik meg, amely izgalmas  és élvezetes szórakozást hoz a tartalom gyártóknak, mozi tulajdonosoknak és film rajongóknak. Elsőként nyáron az Emagine Entertainment amerikai mozi hálózat és a myCinema kiállítói license működött  együtt a NARGA technológia bevezetésében a Royal Oak Filmszínházban Detroitban. Itt volt a bemutatója az "Ideal Home" a Megfelelő otthon című filmnek, a főszerepben Paul Ruddal. A NAGRA cloud-alapú OTT streamingje és biztonsági szolgáltatás platformja jelentős költségcsökkentést biztosít a mozi tulajdonosoknak a tartalom szétosztásban és tárolásban, miközben megörzi a tartalom vizuális minőségét.

 

www.mycinema.live

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.104914 másodperc.