MédiatechnikaNikon Z7 és Z6 - firmware frissítések

Médiatechnika | 2020. December 18., Péntek 20:00

A Nikon örömmel jelenti be, hogy a Z 7 és Z 6 tükörnélküli fényképezőgépek RAW video kimenete immáron kompatibilisek a Blackmagic Design által gyártott külső rögzítő rendszerekkel.

nikon-z7_700.jpg

...

Az új firmware lehetővé teszi, hogy a professzionális minőségű videó rögzítés már nem csak ProRes RAW, hanem Blackmagic RAW minőségben is megvalósuljon. A Z 6 és Z 7 tükörnélküli fényképezőgépekkel 12-bit 4K UHD vagy full-HD RAW formátumú videók készíthetők külső rögzítő csatlakoztatásával HDMI-n keresztül, ezáltal kiterjesztődnek a felvételi lehetőségek a RAW video rögzítésben további magas szintű munkákat támogatva.

 

Továbbá, az Atomos Ninja V külső rögzítőre felvett ProRes RAW videók már szintén kompatibilisek az ISO valamint a szín hőmérsékleti beállításokkal, amelyek az Apple Final Cut Pro 10.4.9 vagy később verzióiban érhetőek el. Ezek a fejlesztések kibővítik video szerkesztési lehetőségeket Final Cut Pro használata esetén.

 

A Blackmagic Design külső rögzítőre felvett RAW video támogatás csak olyan fényképezőgépek esetében lehetséges, amelyek már frissítve lettek RAW video kimenettel. A 3.2-es firmware verzió frissítéséhez nem szükséges Nikon Szerviz szolgáltatás igénybevétele.

 

A firmware frissítést megelőzően a fényképezőgép belső beállításait módosítani kell egy hivatalos Nikon szervizpont segítségével, ahhoz, hogy a RAW video kimenete elérhetővé váljon. Az eljárás díjköteles, további részletekért forduljon a helyi Nikon Szolgáltatási központhoz.

 

További információk Nikon.hu

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.167489 másodperc.