MédiatechnikaÓriás digitális LG hirdetőtábla a Gangnam negyedben

Médiatechnika | 2020. Június 11., Csütörtök 06:00

Legyen szó az otthonunkról, egy plázáról vagy éppen egy forgalmas utcáról, a hatalmas képernyők mindig vonzzák a tekintetet. Kiváló példája ennek az LG Electronics Business Solutions vállalata által felállított, gigantikus méretű, LED hirdetőtábla.

A nagyfelbontású digitális LED hirdetőtábla Szöul egyik legmozgalmasabb utcájában, a város híres Gangnam negyedében állították fel a közelmúltban.

...

LG-LED-Digital-Signage-01-600x337.jpg

 

...

Az ikonikus városrész közepét végigszelő „Teheran-ro”-t (a „ro” koreai nyelven utcát jelent) gyakran a Time Square helyi megfelelőjeként emlegetik, tekintve, hogy telis tele van a minden elképzelhető márkát hirdető legkorszerűbb képernyők tömkelegével. Mivel a kormány szabad hirdetési zónává jelölte ki az utcát, egyfajta nyilvános arénaként szolgál, ahol a nagy szórakoztató cégek, ruházati márkák és más nagyvállalatok versengenek egymással a naponta itt elhaladó közel 100 000 gyalogos figyelméért.

...

LG-LED-Digital-Signage-02-600x337.png

...

Az LG gigantikus digitális LED hirdetőtábláját lehetetlen nem észrevenni. A két, feltűnően élénk, 10 000 nit fényerejű, 21,8 méter magas és 12 méter széles képernyőt egy impozáns, 26 méter magasságú szerkezetbe ágyazták. A külön megrendelésre készült, kétoldalú képernyő, melynek pixelei csupán 8,3 mm-es távolságban helyezkednek el egymástól, a Teheran-ro egyik legismertebb épülete, a Grand InterContinental Seoul Parnas Hotel előtt került felállításra.

...

LG-LED-Digital-Signage-03-600x337.jpg

...

Az LG egyedi képernyője egy önmagában szabadon álló, kétoldalú hirdetőtábla, mely még egy az új technológiákkal folyamatosan lépést tartó nagyvárosban is ritkaságnak számít, mint Szöul. Az LG az elejétől a végéig felügyelte a projektet, beleértve a teljes szerkezet tervezését és kivitelezését is.

...

...

Akárcsak az LG számos más, képernyővel rendelkező terméke, úgymint TV-k, monitorok és laptopok, az LG gangnami digitális LED táblája kifejezetten vékony kerettel rendelkezik, hogy a járókelők minél többet láthassanak a képernyőn megjelenített lenyűgöző képekből.

...

LG-LED-Digital-Signage-04.png

...

A cég kitűnő képernyő-technológiájának köszönhetően a híres Gangnam negyed szívében található hatalmas LG hirdetőtábla mellett nehéz csak úgy elmenni, és legalább annyira nehéz levenni róla a szemünket.

 

LG

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.078208 másodperc.