MédiatechnikaPanasonic, - IP/IT központú platformok

Médiatechnika | 2020. Május 05., Kedd 07:00

Óriás standon szerepeltek az ISE 2020 kiállításon. Már az 1-es csarnok bejárata feletti fényújság is a Panasonic lézer projektorait használta. A kiállítás a zökkenőmentes összekapcsolt vetítéstechnikára, a kijelző és kamera megoldásokra fókuszált.

Panasonic_ip_it_1_600.jpgaaaaaaaaaa

Áttörést, megragadó élményt és tapasztalást, valamint új technológiák bemutatását ígérték Wiesbaden-ból a Panasonic európai főhadiszállásáról, még a tavalyi év végén. Mindezt be is tartották és valóban bemutatták az AV piac számára a jövő vizuális megjelenítéseinek szinte teljes skáláját. A legújabb IP/IT központú platformok használatával egy teljes tartalom előállító lánc egyszerűsítése és ellátása válik lehetővé, capture és keveréstől kezdve, szétosztáson át a megjelenítésig. A Panasonic eSport Arénájában AV és az IP technológia konvergenciája került bemutatásra, mindezek mellett egy sor más meghökkentő, show áttörő élmény jött szembe a látogatóknak. Számos új technológia mellett bemutatták az új szuper kompakt, 30.000 lumenes lézer projektorukat.

 

Az eSport Aréna

Az esport jelenleg az AV iparban a leggyorsabban növekvő szektor, nem véletlen, hogy a Panasonic az ISE kiállításon egy teljes eSport Arénát épített fel erre a célra. Itt a meghívott résztvevők valós időben versenyezhettek, „sportolhattak”. Az Aréna magába foglalta a Panasonic legújabb élő szórakoztatóipari innovációt, úgy mint: IP/IT centrikus platform, 8K ROI kamera és 4K képkeverő 4K lézer vetítővel, úgy mint a világ legnagyobb fényerejű, kompakt 50.000 lumenes 4K lézer projektora és további nagyformátumú kijelzők.

..........

Panasonic_ip_it_2_600.jpg

...............

Digitális Múzeum

Fal és padló vetítéssel a Panasonic egy digitális, interaktív, valós-idejű múzeum kiállítás megformálásával valóban megragadó és felejthetetlen élményt adott a látogatóknak. Az összeállítás több Panasonic lézer vetítőt, a hozzájuk tartozó világelső nulla offset rövidtávú lencsékkel zoom-al és eltolással, valamint 4K csúcskategóriás kijelzőket tartalmazott.

 

Egységesített innovatív AV megoldások

Belépve a Panasonic technológiai világába az AV megoldások teljes palettája tárul elénk. A projektorok átfogó sorozata, lencsék, professzionális monitorok segítik a felhasználót a tulajdonosi költségek csökkentésében és arra ösztönzik a látványtervezőket, hogy bármely környezetben még nagyobb nézői élményt teremtsenek a végfelhasználók számára.

 

Aktív tanulás

Egy élvonalbeli osztályteremben tanúi lehettünk, hogy a legfrissebb vizuális és ProAV technológiák miként bővítik a tanulást mint folyamatot és a távolsági interakciót, felszabadítva az oktatókat egy hallgatóközpontú, aktív tanulási környezet kialakításához. Itt a törekvő hallgatók interaktív kijelzők segítségével kis csoportokban dolgozhatnak, majd megoszthatják az eredményeket egy nagyobb kijelzőn.

...........

Panasonic_ip_it_3_600.jpg...........

Üzleti együttműködés

A jövő interaktív tárgyalóiban helyet foglaló résztvevők kéz a kézben tapasztalhatják a Panasonic széles választékú vállalati együttműködő megoldásainak előnyeit. Ezek a vezeték-nélküli prezentációs rendszerektől kezdve, a kizárólagos minden az egyben kijelzőkön át a költséghatékony tartalom teremtés, felvétel és megosztásig terjednek.

A Panasonic business üzletága egy valóban látványos és emlékezetes kiállítást épített az AV iparág szakemberei számára. A standon egyszerre lehetett rácsodálkozni, kipróbálni, vagy tapasztani, hogy miként szolgálja a folyamatos innováció a digitális világunkat.

 

www.business.panasonic.eu

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.455110 másodperc.