MédiatechnikaPeli szállító dobozok

Médiatechnika | 2018. Szeptember 02., Vasárnap 08:00

Rack egységekhez

Egyre gyakoribb igény a helyszínre kitelepülés, de nem közvetítő-kocsival hanem a fixen stúdióba beépített technika kiszállításával. Aki nem akar közvetítő autót építeni annak biztosítania kell a törékeny technika biztonságos helyszínre szállítását.

 

belso2.jpg

 

Ebben nyújt segítséget a Peli amerikai gyártó, akik már jól ismertek mindenfajta szállító doboz gyártásáról gyógyászattól, világítástechnikán át a katonai alkalmazásig. Most kifejezetten broadcastereknek fejlesztettek egy teljes terméksort, amely az IBC-n fog bemutatkozni. Ez Rack Mount Cases. Gyakorlatilag a rackbe épített tejles technika biztonságos szállításról gondoskodik.

 

belso.jpg

 

A terméksor tökéletes kombinációját kínálja a hordozhatóságnak, valamint a rázás és vibráció védelemnek. A vállalat 1976 óta létezik és azóta minden fajta, a legkeményebb időjárási kihívásoknak is ellenálló megoldásokat kínálnak a Szaharától az Antarktiszig. Szuper védelem drónok és broadcast IT berendezésekhez. Létezik szállító doboz 19 collos rack egységekhez 5 féle szabványos méretben.

 

belso3.jpg

 

További terméksor a BlackBox és a V-sorozat, amely a polcról levehető és azonnal szállítható kategóriba tartozik. Végezetül azok számára akiknek igen korlátozott helyük van a mobil installációra, itt a Min Mac Rack. Ez a legkiválóbb kompakt mobilitást adja. Az összes modell ellenáll a többszöri leesésnek, nagy nyomású levegő áramlásnak és fröccsenő viznek, gyakorlatilag repülőgép minőségű eszközök, amelyekre érdemes odafigyelni.

 

www.peli.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.094851 másodperc.