MédiatechnikaRiedel Communications az IBC-n

Médiatechnika | 2016. December 27., Kedd 19:00

A wuppertali Interkom specialista új képességekkel ruházta fel a már jól ismert SmartPanel megoldását.

 Az új MediorNet Control alkalmazás szimultán routolást és kommunikációt tesz lehetővé. Ezzel egyidőben a vállalt innovatív RSP-2318 SmartPanel multifunkcionális felhasználói kezelő felülete is bemutatkozott, így a Riedel Communications szorosabbra fogta a hurkot a kommunikáció és a valós idejű média routolás körül.

 

belso1.JPG

 

Ha a SmartPanelt direktbe a Riedel MediorNet média hálózatba kötjük, akkor egy dedikált vezérlő panelt kapunk, az új MediorNet Control alkalmazás, – kombinálva a meglévő Interkom alkalmazásokkal – szimultán Interkom funkcionalitást biztosít és lehetővé tesz routolást, vezérlést és kommunikációt egyben, mindezt 1 RU magas készülékházban. A MediorNet Control alkalmazással a SmartPanel jóval túl nőtt egy hagyományos, digitális Interkom megoldás keretein, mostantól biztosított a direkt kommunikáció a MediorNet hálózattal és az eszközvezérlés is megoldott. Nem szükséges szeparált vezérlő rendszerek használata, így Rack területet és pénzt takaríthatunk meg. A MediorNet Control App a második fejlesztés a Riedel SmartPanel interfészhez, így a felhasználók gyakorlatilag két panelt kapnak egyben, amely mindig gondoskodik a teljes Interkomról és funkcionalitásról.

 

bel2.jpg

 

 Az Interkom és MediorNet párhuzamos működésével, a SmartPanel egy robusztus és igen költséghatékony A/V kontroll rendszerként szolgál. A MediorNet Controlt használta egyébként a Fox Sports Mexico Rióban az idei nyáron, valamint ezt a technológiát adoptálta a Sky Germany hét új műholdas hírgyűjtő autójához. A Riedel kontrol panelok rendelkeznek: 3 féle nagy-felbontással, napfényben is olvasható, sokérintős színes kijelzővel, prémium minőségű hanggal, soknyelvű karakter készlettel és 18 kulccsal, mindezt 1 RU készülékházban.

 

bel3.jpg

 

 A hátlapon található szabványos AES67 és AVB csatlakozó, valamint AES3 CAT, vagy koax kapcsolódás opcionálisan. Jellemző még a cserélhető fejhallgató csatlakozó, az integrált tápegység, az egyedi hangerőszabályozás minden kulcshoz, két USB port, két Ethernet konnektor, GPIO, audio I/O, egy választható foglalat, leszerelhető gégenyak mikrofon, - a bőséges választékot egy SD kártya foglalat zárja.

 

https://www.riedel.net/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.099092 másodperc.