MédiatechnikaRiedel Interkom rendszer Párizsban

Médiatechnika | 2018. Március 31., Szombat 06:00

"Ének az esőben"

A híres, párizsi Grand Palais-ban kerül bemutatásra minden idők legsikeresebb zenei darabja az Ének az esőben. A “Singin' in the Rain” Robert Carsen rendezésben kerül a publikum elé. A központi színpadra Riedel interkom rendszerek kerülnek telepítésre. Ez a popzenei változat eredetileg a Théâtre du Châtelet színház és operaházban debütált, de ennek felújításakor át kellett vinni a produkciót a Grand Palais-ba. A 2400 férőhelyes színházban Riedel Artist, Bolero, Performer és RiFace rendszerek támogatják a kommunikációt.

 

belso1.jpg


Nem volt praktikus áthozni a korábbi interkom rendszerünket a Châtelet-ből különösen azért, mert a Grand Palais bonyolult kommunikációs környezet.” Meséli Cyril Auclair a Théâtre du Châtelet hangmérnöke és megbízott audio igazgatója. “A csodálatos Beaux-Arts építészeti stílusban pompázó Grand Palais tiszta acél és üveg felületei RF kommunikációs nehézségeket okozhatnak. Azonban a Riedel interkom rendszerek maximálisan kielégítik a produkció követelményeit összefüggő, tiszta, megbízható teljesítményt nyújtanak a teljes előadás alatt.”

 

belso2.jpg

 

A B-Live Group tulajdonában álló Silence cég biztosította a Riedel Artist digitális mátrix interkom ecosystem-eket, amelyekből teljes funkcionált, decentralizált rendszert építettek fel, zökkenőmentes vezeték-nélküli, vezetékes és rádió interferencia mentén. Bolero vezeték-nélküli interkomja van az ügyelő asszisztensnek, a vezeték-nélküli mikrofon team és a világosító csapat rugalmas vezeték-nélküli kommunikációval dolgozik, a Performer vezetékes derékszíj pack-jai a zeneigazgató partyline eszközét táplálják, míg a RiFace univerzális rádió interfész az 54 Motorola rádióra csatlakozik, amelyeket a színpad menedzsment, az ügyelő és a biztonságiak használnak.

 

belso3.jpg

 

A mi interkom rendszereink ideálisak dinamikus környezetbe, ott ahol különösen fontos a rugalmasság és a teljesítmény, ezek a berendezések szinte ragyognak egy-egy színpadi produkció gyors tempójú világában.” Mondta Franck Berger a France and Africa at Riedel Communications ügyvezető igazgatója. “Izgalmas látni az Artist-ot, a Performert és a Bolero rendszereket, ahogy sikeresen támogatják ennek a csodálatos musical-nek a színpadi megvalósítását. A Singig in the Rain egy örök darab és remek helye van a Grand Palais-ban.”

 

www.riedel.net

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.075514 másodperc.