MédiatechnikaRiedel MediorNet

Médiatechnika | 2019. Július 04., Csütörtök 13:00

A NEXTRADIOTV kiterjedt MediorNet Routing megoldást alkalmaz.

 

A francia NextRadioTV egy nagyszabású MediorNet valós idejű jelhálózatot rendelt a Riedel Communications-től, amely a műsorszolgáltató vadonatúj audiovizuális infrastruktúrájának gerincét képezi. A 204 csomópontú MediorNet rendszert az új NextRadioTV technikai rendszerébe telepítették Altice párizsi médiaközpontjában, hogy segítse a jeltovábbítást, az útválasztást és a jelfeldolgozást egyetlen decentralizált valós idejű hálózaton.
„Az Altice-i médiaközpontba való költözésünk hatalmas lehetőséget biztosított számunkra, hogy technikai eszközöket építsünk ki szinte a semmiből, és közös infrastruktúrát alakítsunk ki minden TV- és rádiócsatornánk számára” - mondta Antoine Robelin, a NextRadioTV műszaki igazgatója.
NextRadioTV_2019.jpg
„Az új létesítményekbe integrált, méretezhető, korszerű technológiákkal kie
gészített rendszer, rugalmas működést biztosít számunkra a 24/7-es periódusban szerkesztett hírek, dokumentumfilmek és élő sportközvetítések eseményeinek bemutatására és közvetítésére. A Riedel MediorNet a rugalmas, napi működés támogatása mellett lehetővé teszi, hogy kihasználhassuk a  fejlett és megbízható hálózati technológiákat, amelyek végül támogatják az IP felé történő zökkenőmentes átmenetet.
A NextRadioTV MediorNet telepítése 18 MetroN routert és 186 MicroN nagy sűrűségű médiaelosztó hálózati eszközt tartalmaz. A MediorNet gerince új kábelezési infrastruktúrát használ, beleértve a korábban telepített eszközök sokaságát is, hogy áthidalja a gyártó stúdiók / ellenőrző helyiségek / technikai helyiségek közötti nagy távolságot. A MediorNet decentralizált koncepciója is nagyon értékes volt az egykori épületből az újba történő átmenet irányításában.
NextRadioTV_2019_1.jpg

A valós idejű hálózat létrehozásához mindkét épületben sötét szálakat használtak, ami tovább segítette a migrációs folyamatot.
„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a MediorNet az új párizsi broadcast  közponban áll,” mondta Franck Berger, a Riedel Communications vezérigazgatója. „A NextRadioTV a MediorNet segítségével olyan újításokkal lett felszerelve, mint a decentralizált routolás, miközben átgondolt és fokozatos megközelítést alkalmaz az IP-alapú hálózatokra és munkafolyamatokra. A MediorNet Altice központba történő telepítése azt igazolja, hogy egy Riedel berendezésbe történő befektetés azonnal értékes eredményeket hozhat a műsorszolgáltató számára.

www.riedel.net
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.519607 másodperc.