MédiatechnikaRiedel rendszerek

Médiatechnika | 2018. Május 27., Vasárnap 13:00

az AMP Visual közvetítő-kocsijaiban

A tévé tudósító specialista AMP VISUAL TV tervezője és újítója a külső helyszíni közvetítő kocsiknak, távolsági videó gyártáshoz, - éppen a NAB kiállítás idejére szerelte fel legújabb 4K HDR közvető-kocsiját, a Millenium 6-ot. A kamion átfogó Riedel Communications berendezésekkel van kiegészítve.

 

csm_AMP_M6_2_34bc5df900.jpg

 

Követték a már meglévő és sikeres Millenium Signature 12 OB Van építési filozófiáját, az AMP VISUAL TV ismét a Riedelbe invesztált, biztosítva a rugalmas, megbízható kommunikációt és jeltovábbítást a Millenium 6-on belül. Az AMP VISUAL TV Európa egyik legnagyobb OB Van flottájának tulajdonosa, melynek tervezésénél maximálisan figyelembe vették a globális szórakoztató események, televíziós stúdiók és sportversenyek igényeit. A Millenium 6 csodálatos, fa berakásokkal díszített munkahelyeket kínál, csakúgy mint a robusztus Riedel MediorNet valósidejű média hálózatot, 26 vezetékes és vezeték-nélküli kamera támogatással, multiviewer monitor fallal, valamint Artist (vezetékes) és Bolero (vezeték-nélküli) interkom rendszerekkel. A Millenium televíziós kamionok mindegyike bőséges hellyel, kényelemmel, ergonómiával és felszereléssel tökéletes körülményeket biztosít bármilyen program gyártásához. A moduláris felépítés és a mobil részegység rendszerek mind az idósebb testvértől az MS12-től adoptáltak, az új kocsi expandálható, úgynevezett féltrailer, amely rugalmas munkahelyek kialakítását teszi lehetővé.

 

07_production_area_ndeg2_or_second_control_room_1.jpg

 

Például használva a szétosztó rendszert, a gyártó terület két részre bontható, így szeparált munkahelyek hozhatók létre. Az RF-12 mobil rack/pack-ek könnyedén hozzáadhatók a rendszerekhez, így tovább bővíthetik 4K gyártási képességeiket. Ugyan az Riedel rendszer van installálva az MS12-be és a Millenium 6 autókba. Így a gyártó stábok tagjai könnyedén módosíthatják a beállításokat egyik autóról a másikra, ahogy azt a gyártási terv megköveteli. A Riedel familiáris ereje, azonnal biztosítja az alap működést, ahelyett hogy sok időt töltenénk új berendezések és munkafolyamatok beüzemelésével.

 

www.riedel.net

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.110488 másodperc.