MédiatechnikaSony – HXR-NX200

Médiatechnika | 2019. Január 05., Szombat 13:00

A kamera 4K 1.0 típusú ExmorR CMOS érzékelővel 14,2 megapixeles felbontással rendelkezik. A nagyméretű érzékelőnek köszönhetően alacsony a zajszint.

Az NXCAM család legújabb tagját próbálhattuk ki. Az HXR-NX200-as egy sokoldalú videókamera, amely 4K képminőséggel, élethű színvisszaadással (colour reproduction), 2 SD kártya hellyel és hosszú akku üzemidővel tökéletes belépő szintű kamera, esküvők, rendezvények rögzítéséhez.

 

belso3.jpg


A kamera 4K 1.0 típusú ExmorR CMOS érzékelővel 14,2 megapixeles felbontással rendelkezik. A nagyméretű érzékelő hatására alacsony a zajszint, több fény éri az érzékelőt, így még viszonylag gyenge fényviszonyok mellett is zajmentes képek készíthetők. A nagy szenzor méret segít még a divatos háttérelmosás (bokeh) effekt elérésében is.

 

belso1.jpg


Lenyűgözően élethű képeket kapunk az újonnan kifejlesztett gamma görbének köszönhetően, amely lehetővé teszi a kamera számára, hogy élénkebb, mélyebb, gazdagabb színeket és természetes bőrszíneket mutasson függetlenül az expozíciótól. Hat képprofil-beállítás közül választhatunk, melyek mindegyikét személyre szabhatjuk saját igényeinknek megfelelően.

 

beslo4.jpg


 Az élő felvételek készítése is egyszerűen megoldható az MCX-500 switcher és az RM-30BP távvezérlővel párosítva. A beépített 4 állású ND szűrők segítségével bármilyen környezetben gyorsan, éles és tiszta képeket készíthetünk. A kamera rögzített, 29 mm-es nagylátószögű G objektívvel és 12-szeres optikai zoommal rendelkezik, amit ezen felül a Sony Clear Image Zoom funkciója még tovább növel: HD felbontás esetén 24-szeresre, 4K esetén 18-szorosra.

 

belso2.jpg


Az objektív három manuális, egymástól független gyűrűt tartalmaz, ez pedig lehetővé teszi a fókusz, a zoom és az írisz szabályozását egyszerű beállítását. Használható teljesen automata módban vagy teljesen kézi vezérléssel.


www.rexfilm.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.072559 másodperc.