MédiatechnikaStuder felvásárlás, - a legenda új kezekbe kerül

Médiatechnika | 2021. Június 25., Péntek 08:00

A Studerről szinte mindenki tud és ismerősen cseng a márkanév még a videos szakemberek fülében is. Azért érdemes néhány szót szentelni rájuk. 1948-ban alapította Will Studer Svájcban. Főként analóg szalagos magnókat és keverőasztalokat terveztek és gyártottak, de volt sok rádió stúdió berendezésük is. A Studer márkája volt a legendás Revox, az a Revox ami minden hangmérnök szívét megdobogtatja mind a mai napig. Nevükhöz fűződik a többsávos hangrögzítés újítása, amit több Beatles lemez felvételénél is használtak. A Studert 1994-ben felvásárolta a Harman International Industries, tőlük kerül most az Evertz-hez.

Befejezték a Studer vállalat stratégiai vagyonának akvizícióját. A Studer márka technológiai és szellemi vagyona a HARMAN International-től vándorol az Evertz-hez. Mindez már januárban bejelentésre került, de most ment teljesedésbe a szerződés.

1_700.jpg

...

Az Evertz a jövőben a Studer új generációs termékeinek fejlesztését fogja finanszírozni, olyan berendezések ezek melyek a broadcast ügyfelek jövőbeli elvárásai szerint készülnek. A két vállalat egyesülése további összhangot is teremt a jelenlegi termékek és a Studer berendezések környezete között.

...

2_700.jpg...


„Örömmel teljesítettük ezt az akvizíciót, most már tovább léphettünk az ikonikus hangmárka befogadásban és a tehetséges munkatársak alkalmazásában. Nagy izgalommal fogadjuk a Studer termékeit és innovációit.” Mondotta Brian Campbell, az Evertz EVP üzletfejlesztési igazgatója. „Örülünk a Studer értékes ügyfeleinek és azoknak a prémium termékeknek amelyek most még csak elképzelés szinten léteznek.” Tette hozzá Simon Reed, az Evertz angliai ügyvezető igazgatója.

 

 

evertz.com

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.066737 másodperc.