MédiatechnikaTámogatás a Sony Global COVID-19 Relief Fundból

Médiatechnika | 2020. Július 15., Szerda 08:00

Szolgáltatásokkal és anyagilag is támogatja a Sony a fotósokat és videósokat világszerte a Sony Global COVID-19 Relief Fundból.

kek_680.jpg

...

A Sony bejelentése alapján szolgáltatásai és pénzügyi támogatásai egy részét a globális kreatívipar számára biztosítja, mindezt a COVID-19 Sony globális segélyalapjának részeként.

 

A pénzügyi hozzájárulásban minden olyan alkotó részesül, aki operatőri vagy videós munkát végez a sport, a film, a televízió vagy a reklám iparágakban. Ezen felül a Sony ingyenes karbantartási lehetőséget biztosít azoknak, akik Sony kamerákat és Imaging PRO Support technológiákat használnak.

...

img01.jpg

...

A COVID-19 világjárvány az ipar szinte minden szegletében kihatott a tartalomkészítőkre. A zenei és sportrendezvények, filmes és tévés produkciók, esküvők és egyéb privát események lemondása jelentős kiesést jelentett a szakemberek számára. A Sony elkötelezett amellett, hogy ebben a nehéz időszakban segítséget nyújtson az alkotóknak. A Sony globális COVID-19 (100 millió dolláros) segélyalapját áprilisban hozták létre, hogy segítse azokat, akiket a világjárvány érint.

...

img02.jpg

...

 

„A Sony mindig szoros együttműködésben állt az alkotó közösséggel, és segítette őket a magas színvonalú tartalom létrehozásában” – mondta Hiroshi Kawano, a Sony Imaging Products & Solutions Inc. alelnöke. „A közösség sikere létfontosságú számunkra, ezért döntöttünk úgy, hogy ezekben a nehéz időkben meghozzuk ezeket a támogatási intézkedéseket. Az általunk elképzelt jövőben a tartalomgyártók, különösen a fiatalabb generáció tagjai, a mai kihívásokkal teli helyzetek ellenére is folytathatják a magas színvonalú produkciós értékekkel járó kreatív munkát. Büszkék vagyunk arra, hogy forrásokat és támogatást nyújtunk a tartalomkészítő ipar számára.”

...

img03.jpg

...

1) Pénzügyi hozzájárulás videós és kamerakezelő szakembereknek, akik sporttal, filmek és televíziós sorozatok, reklámok készítésével foglalkoznak

 A Sony az alábbi szervezetnek segít adományokkal, hogy segítse az ipar talpra állását. 
  • Sport Video Group (alkotók, akik főként sportesemények előállításában vesznek rész az Egyesült Államokban és Európában)
  • International Cinematographer Gild "Local 600" (Videósok és kamerakezelők az Egyesült Államokban) 
  • Operatőrök Amerikai Társasága (Operatőrök az Egyesült államokban)
  • Operatőrök Nemzetközi Szövetsége, világszinten, kivéve az Egyesült Államokat, Kanada és Japánt
  • Japan Society of Cinematographers (Operatőrök Japánban)  

 

2) Kamerarendszer ingyenes karbantartása Sony Imaging PRO tagok számára

 

A Sony Imaging PRO Support egy előfizetéses szolgáltatás, amely prémium ellátást nyújt azoknak a fotósoknak, akik professzionálisan használják a Sony kamerarendszereit. A Sony ingyenes ellenőrző, tisztító és firmware verzióellenőrző szolgáltatásokat nyújt meglévő felhasználóinak[1] világszerte,[2] továbbá 

naprakésszé teszi elektromos eszközeiket. A díjmentes szolgáltatás iránti kérelem a tervek szerint július 3-ától [3] lesz benyújtható, egészen december 31-ig bezárólag.

 

Ezenfelül a Sony pénzügyi hozzájárulást tervez a japán Nemzeti Informatikai Intézethez az egyetemi távoktatás fejlesztése érdekében.

A Sony a COVID-19 világjárvány után is elkötelezett marad az alkotók és tevékenységeik támogatása mellett.  

 

 


 

 

[1] A szolgáltatásra a június végéig jelentkezett felhasználók is jogosultak.

[2] A szolgáltatás Észak-Amerikában, Európa részein, Kínában, Hongkongban, Tajvanon, Koreában, Japánban, Indiában és Ausztráliában érhető el. A szolgáltatással és a feltételekkel kapcsolatos részletekért kérjük, látogasson el a Sony Imaging PRO támogatás webhelyére az egyes régiókban.

[3] A ingyenes szolgáltatás indításának ütemezése régiónként változhat.

 

További információ a https://www.sony.net/SonyInfo/csr/community/covid19_fund/ weboldalon.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.078274 másodperc.