MédiatechnikaTeradek ACI

Médiatechnika | 2018. Október 20., Szombat 07:00

Kamera asszisztens

Assistant Camera Interface, vagyis segéd kamera interfész amely RED DSMC2® kamerákhoz és Ecosystem-hez készült, újra gondolva az eszköz kezelését és a szabályzását, intuitív kezelőfelülettel, tapintható nyomógombbal és jog-kerék vezérléssel. Három modell közül választhatunk.

 ACI

Ez a modul egyszerűsíti a kamera beállítást és kezelést, kombinálva az okosra tervezett szoftver kezelőfelületet a fizikai vezérléssel. A hardver könnyedén felfogatható a RED DSMC2 kamerák oldalára és máris azonnal működhet bármely DSMC2 I/O modullal, CRTL (RS232) porttal.

 

belso.jpg

 

RF. ACI

Ezt a berendezést felszerelték egy 2.4 GHz-es FHSS rádióval is, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer használható legyen, kamerára szerelten, vagy vezeték-nélküli távvezérlőként. Ha az RF.ACI-t párosítjuk egy kamerára szerelt RF-ACI-vel, MDR.ACI-vel, vagy Teradek RT Latitude MDR-el, akkor egy 1500 méter hatótávolságú kamera beállító konfigurációt kapunk.

MDR. ACI

A harmadik és egyben a legnagyobb tudású eszköz, amelyben az RF.ACI minden jellemzője megtalálható, valamint tartalmaz még egy 3 csatornás Teradek RT vezeték-nélküli lencsevezérlő vevőegységet. A moduláris felépítés lehetőségével élve párosíthatjuk az MDR.ACI-t az RT lencse motorokkal, vezérlővel és az RF.ACI távvezérlővel, így egy minden az egyben, csúcskategóriás, vezeték-nélküli lencse és kamera-vezérlő megoldást kapunk.

 

www.teradek.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.101872 másodperc.