MédiatechnikaTeradek Serv Pro Izlandon

Médiatechnika | 2019. Április 01., Hétfő 07:00

Antony Littlechild filmoperatőr története: 4 fős csapatával egy 14 napos forgatásra indult Izland meghódítására. A felszerelés egyetlen furgonba került, amely egyben személyszállítást is szolgált.

„Alapvetően 2 kamerával dolgoztunk egy ARRI Amira Prémiummal és egy Blackmagic Ursa Mini Pro-val, esetenként bevetettünk egy Blackmagic Pocket Cinema 4K-t egy DJI Ronin S stabilizátorra szerelve. Miután már nem először jártam Izlandon, tudtam, hogy a monitorozás nem lesz egyszerű a hó és a szikrázó napsütés miatt, ezért magunkkal vittünk egy SmallHD 5 collos Focus OLED keresőt, amit az Amirára szereltünk.

 

A7R01923_grande.jpg

 

De a mi titkos fegyverünk monitorozásra 2 Serv Pro volt, egy-egy kamerára szerelve. Stig a rendező egy iPad Minin követte a snitteket, John a hangos srác pedig az iPhone-jával csatlakozott a rendszerhez.” A rendező páratlan monitorozási szabadsággal követhette a forgatást. De mi is a Teradek Serv Pro?

 

A7R02489_grande.jpg


Egy nagy teljesítményű, vezeték-nélküli streaming megoldás bármely kamera kimentről iOS, vagy Android mobil eszközök számára. A Serv egy hardver eszköz amely élő, 1080p videó stream-et továbbít WiFi-n keresztül, legfeljebb 10 iOS/Android eszköz számára. A működéshez a VUER társalkalmazás futása szükséges. Minden jel, mindössze 2 frame késéssel érkezik, magába foglalva beágyazott sztereó audio jelet is. A bemenetek lehetnek: HDMI és 3G-SDI. Felfogatása könnyedén elvégezhető kamerára, DIT kocsira, videó állványra.


www.teradek.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 2.299732 másodperc.